דוקטור עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דוקטור עזרה בבקשה
    אבי
    21/08/2008

לפני כ4 שנים קימתי יחסי מין לא מוגנים עם בחורה שגיליתי שהיא היתה עם הרבי מאוד לפני. מאז ועד היום אני סובל מכאבים רציניים בפירקי כף היד המלווים בבליטה באיזורים הכועבים. בנוסף אני לא יושן טוב מתעורר כל לילה ללא סיבה אני לא מסוגל לחשוב אפילו על בדיקת איידס הלחץ הורג אותי באתחלה לא חשבתי על הכיוון הזה אבל יש לי חברה כבר שנתיים והיא סובלת מאותו הסימנים וזה עוד סיבה שאני לא מסוגל לעשות את הבדיקה חברה שלי התגיסה לצבא ועשתה את הבדיקות הדם יש מצב שבדקו גם איידס כי עבר כבר שנה והכל טוב. לאחר שעיינתי באתר וקראתי על הקונדילומה יש לי 3 נקודות מתחת לכיפה של איבר המין אבל הם לא מגרדים ולעולם לא יצאה לי באיזור יבלת או משהוא יש מצב שיש לי גם קונדילומה האים ידוע לך על מחלת מין שגורמת לכאבים בפירקי כף היד כוון אותי רק אל תבקש ממני לעשות בדיקת איידס תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דוקטור עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• מחלות מין

ד``ר שרגא וקסלר
    22/08/2008

תרגע. אלו לא סימנים של איידס. תאורך אינו מספיק לאבחון. נחוצה בדיקה ואשמח לעזור לך.

ד"ר שרגא וקסלר
    מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
    ובמחלות מין לנשים ולגברים
    ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
    03-6956867
    052-2453662

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו