מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דוקטור עזרה בבקשהאבי21/08/2008
לפני כ4 שנים קימתי יחסי מין לא מוגנים עם בחורה שגיליתי שהיא היתה עם הרבי מאוד לפני. מאז ועד היום אני סובל מכאבים רציניים בפירקי כף היד המלווים בבליטה באיזורים הכועבים. בנוסף אני לא יושן טוב מתעורר כל לילה ללא סיבה אני לא מסוגל לחשוב אפילו על בדיקת איידס הלחץ הורג אותי באתחלה לא חשבתי על הכיוון הזה אבל יש לי חברה כבר שנתיים והיא סובלת מאותו הסימנים וזה עוד סיבה שאני לא מסוגל לעשות את הבדיקה חברה שלי התגיסה לצבא ועשתה את הבדיקות הדם יש מצב שבדקו גם איידס כי עבר כבר שנה והכל טוב. לאחר שעיינתי באתר וקראתי על הקונדילומה יש לי 3 נקודות מתחת לכיפה של איבר המין אבל הם לא מגרדים ולעולם לא יצאה לי באיזור יבלת או משהוא יש מצב שיש לי גם קונדילומה האים ידוע לך על מחלת מין שגורמת לכאבים בפירקי כף היד כוון אותי רק אל תבקש ממני לעשות בדיקת איידס תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר22/08/2008תרגע. אלו לא סימנים של איידס. תאורך אינו מספיק לאבחון. נחוצה בדיקה ואשמח לעזור לך.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
ובמחלות מין לנשים ולגברים
ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)