צריבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה
    בדיקה
    24/08/2008

לפני כשבועיים הגעתי לרופא עקב צריבה בעת השתנה והוא רשם לי דוקסילין ל 10 יום. הטיפול לא עזר, והרופא רשם ציפרודקס 500 פעמיים ביום למשך 10 יום. היום היום ה 7 של הטיפןל, וחשתי הקלה משמעותית, אך הצריבה לא עברה. יש לציין כי לא היו בכלל הפרשות. השאלות שלי: 1-האם זה נורמלי שהצריבה עדיין לא עברה לחלוטין? היא אמורה לעבור כבר לגמרי? 2-לאחר הטיפול הייתי רוצה לעבור בדיקות מקיפות לכל המחלות שרק אפשר,כדי להיות שקט. כמה זמן צרעך לחכות כדי שהבדיקות יהיו אמינות? 3-השאלה הכי חשובה. האם זה נורמלי שיהיו לי תופעות לוואי מהאנטיביוטיקה (עור אדום ושורף בין הרגליים -כמו פטרייה, עייפות, כאבים בכפות הרגליים ובעור באופן כללי)? 4-מכייון שהרבה פעמים נדבקים בכמה מחלות ביחד, אני חושש גם לקונדלימה. האם היבלת שיוצאת צריכה להיות מוחשית לגמרי? האם היא צרחכה לגרד או לכאוב? ואיך אני יכול לדעת בעצמי שזה אכן כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה

הוספת תגובה

• צריבה

ד``ר שרגא וקסלר
    24/08/2008

1-האם זה נורמלי שהצריבה עדיין לא עברה לחלוטין? היא אמורה לעבור כבר לגמרי?
    בהעדר אבחנה אי אפשר להשיב לשאלתך. יש לאבחן ואז לטפל ואז להוציא מסקנות.
    2-לאחר הטיפול הייתי רוצה לעבור בדיקות מקיפות לכל המחלות שרק אפשר,כדי להיות שקט. כמה זמן צרעך לחכות כדי שהבדיקות יהיו אמינות?
    אפשר כבר לבצע את הבדיקות.
    3-השאלה הכי חשובה. האם זה נורמלי שיהיו לי תופעות לוואי מהאנטיביוטיקה (עור אדום ושורף בין הרגליים -כמו פטרייה, עייפות, כאבים בכפות הרגליים ובעור באופן כללי)?
    לא סביר שהתופעוןת שתארת נובעות מהאנטיביוטיקה.
    4-מכייון שהרבה פעמים נדבקים בכמה מחלות ביחד, אני חושש גם לקונדלימה. האם היבלת שיוצאת צריכה להיות מוחשית לגמרי? האם היא צרחכה לגרד או לכאוב? ואיך אני יכול לדעת בעצמי שזה אכן כך?
    בבדיקת רופא מיומן ניתן להשיב לשאלתך.

ד"ר שרגא וקסלר

מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה

ובמחלות מין לנשים ולגברים

ניתוחים פלסטים גינקולוגיים

03-6956867

052-2453662

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו