מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיני בושתבדיקה24/08/2008
שלום רב. לפני יומיים הבחנתי בנק קטנות אדומות והבנתי זאלה כיני ערווה משום שכבר היה לי דבר כזה לפני כמה שנים. הרופאה בקושי מצאה כינים, אך לבסוף מצאנו אחת, והיא הנחתה אותי להשתמש במשחת זהו זה לכיני ראש פעם אחת באותו יום ואחר כך בעוד שבוע. הטיפןל של לפני כמה שנם היה אותו דבר, ועזר לחלוטין. האם זה הגיוני לתת משחה לכיני ראש? איך אוכל לדעת שזה עבר? אין לי בכלל גירודים, היו ממש קצת כינים כשגיליתי וגם אז לא גירד לי..... אפשר להשתמש בחומר אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיני ערווה
ד``ר שרגא וקסלר24/08/2008כל רוקח ימליץ לך על טיפול מתאים וכל הטיפולים יעילים באותה מידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעייה רצינית
...09/08/2009אני נמצא אצל אחותי בלונדון ויש לי את הכינים האלה ואני לא יודע אנגלית אולי תוכל לתת לי שם שך תורפא שאני יגיד לרוקח פה והוא יצן לי אותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעייה רצינית
ד``ר שרגא וקסלר15/08/2009תגיד לו שיש לך פטירוס פוביס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)