כיני בושת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיני בושת
    בדיקה
    24/08/2008

שלום רב. לפני יומיים הבחנתי בנק קטנות אדומות והבנתי זאלה כיני ערווה משום שכבר היה לי דבר כזה לפני כמה שנים. הרופאה בקושי מצאה כינים, אך לבסוף מצאנו אחת, והיא הנחתה אותי להשתמש במשחת זהו זה לכיני ראש פעם אחת באותו יום ואחר כך בעוד שבוע. הטיפןל של לפני כמה שנם היה אותו דבר, ועזר לחלוטין. האם זה הגיוני לתת משחה לכיני ראש? איך אוכל לדעת שזה עבר? אין לי בכלל גירודים, היו ממש קצת כינים כשגיליתי וגם אז לא גירד לי..... אפשר להשתמש בחומר אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיני בושת

הוספת תגובה

• כיני ערווה

ד``ר שרגא וקסלר
    24/08/2008

כל רוקח ימליץ לך על טיפול מתאים וכל הטיפולים יעילים באותה מידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי בעייה רצינית

...
    09/08/2009

אני נמצא אצל אחותי בלונדון ויש לי את הכינים האלה ואני לא יודע אנגלית אולי תוכל לתת לי שם שך תורפא שאני יגיד לרוקח פה והוא יצן לי אותה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי בעייה רצינית

ד``ר שרגא וקסלר
    15/08/2009

תגיד לו שיש לך פטירוס פוביס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו