הפרשה שקופה מימית מהפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשה שקופה מימית מהפין
    אנונימי
    26/08/2008

שלום,
    לאחרונה ראיתי שיש לי מעט מאוד הפרשה שקופה - מימית (לא מוגלתית) מהפין.
    ברצוני להדגיש שמדובר במעט מאוד נוזל, ז"א צריך ללחוץ על הפין על מנת לראות/להוציא אותה. כמו כן לפעמים בבוקר, בשתן הראשון ישנו עיקצוץ קל.
    האם יש לי ממה לחשוש? אוסיף שלא קיימתי יחסים לא מוגנים בחצי שנה האחרנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשה שקופה מימית מהפין

הוספת תגובה

• הפרשה ואי נוחות בשופכה

ד''ר סרג' גרדשטיין
    26/08/2008

שלום רב,

זיהומים בשופכה יכולים להיות אסימפטומאטיים (ללא תופעות חולניות) ועד לצריבה קשה והפרשה מוגלתית כל האפשרויות באמצע קיימות. לכן כדאי לבדוק למחוללים השכיחים של דלקת השופכה כגון גונוקוק (זיבה) ובעיקר כלמידיה על ידי בדיקות מכוונות : בשיטת PCR או
    Antigen Detection,

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אנונימי
    26/08/2008

שלום ד"ר, תודה על התשובה המהירה. ברצוני לחדד. תחושת הצריבה היא לא יומיומית. והמגע המיני היחיד ללא קונדום, היה לפני כחצי שנה (אוראלי בלבד), ולאחר מכן הגעתי למרפה של ד''ר סרג' גרדשטיין וקיבלתי טיפול מונע של אנטביוטיקה (איני זוכר את השם). ביקרתי היום אצל רופאת עור ומין, ולאחר בדיקה, היא אמרה שאין לי ממה לחשוש אך לא ביצעה בדיקת מעבדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו