שאלה- אני מאוד מוטרד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה- אני מאוד מוטרד
    אסי
    28/08/2008

לפני יומיים נראה כי העור על עבר המין שלי יבש. מה שלא היה אף פעם כתוצאה מהעור היבש (כנראה) זה גם מגרד. לא קיימתי יחסי מין כבר 4 חודשים לערך. העור היבש לא נעלם וגם הגירוד כאשר אני מגרד אז נראה כי העור קצת מתקלף. האם מדובר במחלת מין כלשהי או בבעיה אחרת? יש לציין שלא קיימתי יחסי מין מכל סוג שהוא במשך ארבעת החודשים האחרונות אך אוננתי לעיתים קרובות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה- אני מאוד מוטרד

הוספת תגובה

• פין יבש

ד``ר שרגא וקסלר
    28/08/2008

לא נראה כמו מחלת עור.
    לשם קביעת אבחנה מדויקת יש צורך בבדיקה.
    נסה לפני כן לשמן את האבר ע"י מריחת קרם או משחה סתמיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך פין יבש

אסי
    28/08/2008

קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה האם פין יבש זה משהו נפוץ? האם זה קורה סתם ככה ומה הסיבות? אני ינסה את השמן או הקרם - כמה זמן לחכות על מנת לראות אם יש שינוי ? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פין יבש

ד``ר שרגא וקסלר
    28/08/2008

פין יבש אינו נפוץ.
    לא משנה במה תתחיל קודם בקרם או בשמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו