מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדילומהלירז2028/08/2008
שלום, לפני כחודש נבדקתי אצל רופא נשים והוא מצא חשש לקונדילומה, נשלחתי לביוספיה ולצריבת הנגעים. לאחר שבועיים הלכתי לבדיקת קולוסקופיה, כשהגעתי הוא אמר שזה בכלל לא היה קונדילומה ואני בכלל לא צריכה לעשות את הקולוסקופיה, משום מה יש לי כמה נגעים מוזרים בכניסה לנרתיק, ואמרתי לו והוא בדק וראה, ואמר שזה ממש כלום, מה שיש זה סוג של "פוליפ", השאלה שלי מה זה אומר הפוליפ הזה? ולמה יש לי פצעונים קטנים בכניסה לנרתיק...כמו שציינתי. והאם מותר לי לקיים יחסי מין ?[ הצריבה התקיימה ב5.8 ]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר28/08/2008מה היתה תשובת הביופסיה של נגעים אלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
לירז2030/08/2008הרופא אמר לי שאין לי קונדילומה אז שאלתי אותו מה היו ה"פצעונים" המוזרים האלו, שזה היה פוליפ, זו התשובה שהוא נתן לי פשוט. ובדף שהוא נתן לי כתוב קולפוסקופיה תקינה ומספקת. יש לציין שממש דרשתי ממנו להסתכל שוב כי לא היה נראה לי הגיוני שאני אמורה לחזור הבית כך, והוא ראה ואמר שהכל תקין לגמריי... שזה פוליפ מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוליפ
ד``ר שרגא וקסלר31/08/2008פוליפ היא מילה להגדרת בליטה וזה אינו מספיק לקביעת אבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
לירז2031/08/2008זה ההסבר שהוא נתן, אני מצדי רציתי לדעת יותר פרטים ושאלתי ושאלתי, והוא אמר שוב את אותן תשובות שזה כלום, שהכל תקין, שזה פוליפ! מה אני שוב אלך לבדיקה אצל רופא נשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)