מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיכויי הדבקותאלה29/08/2008
שלום, שאלתי היא בנוגע לסיכויי הדבקות במחלות מין בבסיטואציה הבאה: הבחור שיפשף את איבר מינו לפני ששם קונדום. לאחר מכן החדיר אצבע לאיבר מיני. לא הייתה חדירה של איבר המין שלו לשלי ובנוסף לכך הוא גם לא גמר. אבל כן יכול להיות שנגע בעור איבר המין שלו לפני שנגע בשלי (אני בעיקר חוששת מהטיפות של נוזל מקדים אם היו כאלו....). גם לאחר ששם קונדום, איבר מינו נגע באיבר מיני ללא חדירה. האם בסיטואציה זו יש חשש להריון או מחלות מין. מה הסיכוי להידבקות בסיטואציה כזו? אציין שלרוב אני מאוד נשמרת: כמעט ולא מקיימת יחסי מין ואם כן אז אן קונדום, ובנוסף התחסנתי בחיסון גרדסיל ונגד צהבת B ו-A. אך רק לאחר הסיטואציה פתאום חשבתי על כך שאולי גם בצורה זו - שהבחור קודם נוגע בעצמו ואז מחדיר אצבע לבחורה - ניתן להדבק במחלות. אודה על תשובתכם. אגב - אנ י חושבת שזו סיטואציה די נפוצה - במידה ואכן מסוכנת, כיצד ניתן להזהר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
אלה29/08/2008אציין שלרוב אני מאוד נשמרת: כמעט ולא מקיימת יחסי מין ואם כן אז אן קונדום = אציין שלרוב אני מאוד נשמרת: כמעט ולא מקיימת יחסי מין ואם כן אז *עם* קונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכוי קלוש
ד``ר שרגא וקסלר31/08/2008הסיכון להדבקות קלוש ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)