שאלה בקשר לקונדילומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לקונדילומה
    ברצול
    09/09/2008

שלום! היום הייתי בבדיקה אצל רופא הנשים והסתבר שיש לי יבלות שכנראה הן קונדילומות. הוא הציע לעשות בדיקת HPV TYPING על מנת לגלות איזה זן של הוירוס יש לי וכמו כן הציע להוריד את היבלות בטיפול לייזר. אחרי שחזרתי הביתה התחלתי לקרוא חומר באינטרנט על הנושא וכן נכנסתי לפורומים לראות תשובות בעניין. שאלתי היא: לפי מה שהבנתי כל עוד יש לי את היבלות יש סכנה שאני אדביק בן זוג מצד שני קראתי פה בפורום תשובות שאומרות שהורדת היבלות זה קוסמטי בלבד ולכן אם הן לא מפריעות לתיפקוד היומי לא חובה להוריד אותן. שני הדברים קצת סותרים כי אם כל עוד יש יבלות יש סכנת הדבקה האם זה לא חובה להוריד אותן? גם אם הן לא מפריעות בתפקוד היומי, תודה מראש על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לקונדילומה

הוספת תגובה

• קונדילומה

ד``ר שרגא וקסלר
    09/09/2008

יבלות יש להוריד ומומלץ בלייזר באמצעות קולפוסקופ משוכלל. לפני כן יש לעבור קולפוסקופיה על מנת לדעת אלו אברים נגועים. לדעתי - את בדיקת הסוג [TYPING] יש לעשות בסוף הטיפול לאחר שהוסרו כל הנגעים על מנת לוודא שאינך מדביקה יותר ואז לקחת חיסון. ניתן לקרוא על כך באתר שלי. הקליקי HPV.

ד"ר שרגא וקסלר
    מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
    ובמחלות מין לנשים ולגברים
    ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
    03-6956867
    052-2453662

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו