Herpes type 2

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Herpes type 2
    מודאגת
    17/09/2008

לפני כשנה נודע לי שנדבקתי בוירוס הרפס TYPE2 הרופא נתן לי כדוקי וולטרקס 500 מ"ג וכל פעם שמתפרץ הוירוס אני מיד לוקחת שני כדורים ביום במשך 5 ימים. הבעיה היא שלאחרונה זה חוזר מדי כמה חודשים. 1. האם יש טיפול יעיל יותר? ואם כן איזה? 2. האם יש משחה בנוסף לכדורים ואם כן האם כדאי? 3. האם זה נכון שויטאמין C וויטאמין E יכולים לחזק את המערכת החיסונית בגוף ולמנוע התקפים חוזרים 4. מה באמת ניתן לעשות כדי להפחית את ההתקפים? בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Herpes type 2

הוספת תגובה

• הרפס

ד``ר שרגא וקסלר
    18/09/2008

1. האם יש טיפול יעיל יותר? ואם כן איזה?
    %% כדור אחד כל יום למניעה.
    2. האם יש משחה בנוסף לכדורים ואם כן האם כדאי?
    %% קרם זובירקס - מומלץ.
    3. האם זה נכון שויטאמין C וויטאמין E יכולים לחזק את המערכת החיסונית בגוף ולמנוע התקפים חוזרים?
    %% אין הוכחה לכך.
    4. מה באמת ניתן לעשות כדי להפחית את ההתקפים?
    %% להרגע, להרגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי קיום יחסי מין בזמן התפרצות

מודאגת
    19/09/2008

תודה לך על תשובותיך ואם אפשר עוד שאלה חשובה, האם אני יכולה לקיים יחסי מין בזמן התפרצות המחלה? (אני הנשאית של ההרפס )אפילו כשבן הזוג עם קונדום האם לי זה לא מזיק עוד יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס

ד``ר שרגא וקסלר
    25/09/2008

בזמן ההתפרצות סיכויי ההדבקה מעט גבוהים יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו