מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- Herpes type 2מודאגת17/09/2008
לפני כשנה נודע לי שנדבקתי בוירוס הרפס TYPE2 הרופא נתן לי כדוקי וולטרקס 500 מ"ג וכל פעם שמתפרץ הוירוס אני מיד לוקחת שני כדורים ביום במשך 5 ימים. הבעיה היא שלאחרונה זה חוזר מדי כמה חודשים. 1. האם יש טיפול יעיל יותר? ואם כן איזה? 2. האם יש משחה בנוסף לכדורים ואם כן האם כדאי? 3. האם זה נכון שויטאמין C וויטאמין E יכולים לחזק את המערכת החיסונית בגוף ולמנוע התקפים חוזרים 4. מה באמת ניתן לעשות כדי להפחית את ההתקפים? בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר18/09/20081. האם יש טיפול יעיל יותר? ואם כן איזה?
%% כדור אחד כל יום למניעה.
2. האם יש משחה בנוסף לכדורים ואם כן האם כדאי?
%% קרם זובירקס - מומלץ.
3. האם זה נכון שויטאמין C וויטאמין E יכולים לחזק את המערכת החיסונית בגוף ולמנוע התקפים חוזרים?
%% אין הוכחה לכך.
4. מה באמת ניתן לעשות כדי להפחית את ההתקפים?
%% להרגע, להרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי קיום יחסי מין בזמן התפרצות
מודאגת19/09/2008תודה לך על תשובותיך ואם אפשר עוד שאלה חשובה, האם אני יכולה לקיים יחסי מין בזמן התפרצות המחלה? (אני הנשאית של ההרפס )אפילו כשבן הזוג עם קונדום האם לי זה לא מזיק עוד יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
ד``ר שרגא וקסלר25/09/2008בזמן ההתפרצות סיכויי ההדבקה מעט גבוהים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)