שאלה שמפחידה אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שמפחידה אותי
    זוהרה
    22/09/2008

לפני כמה ימים נגעתי לחברי באיבר מינו (מעל לתחתונים). לאחר כמה דקות האצבע שלי התרטבה מעט מנוזל הזרע. נבהלתי והזזתי אותה, היא התייבשה ממש תוך כמה שניות ספורות. לא היה לי ביד שום פצע אבל כעבור כמה דקות (אני לא יודעת ממש כמה אבל בטוח עברה יותר מדקה) נגעתי עם אותה אצבע בתוך הפה שלי ונלחצי נורא. האם יש חשש להדבקות באיידס בדרך כזו?!?!?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שמפחידה אותי

הוספת תגובה

• ורק עוד הערה

זוהרה
    22/09/2008

אני מוצאת את עצמי חרדה הרבה פעמים מהמחלה הזו, כשאין גם אף סיבה מוצדקת ובלי קשר בכלל ליחסים זוגיים. לא קיימתי מעולם יחסי מין, אולם עתה כשיש לי חבר זמן רב אני מפחדת שזה יפריע לי להתקדם איתו ביחסים. כול התקדמות ולו הקטנה ביותר מלחיצה אותי מאוד ולא נותנת לי מנוח זמן רב. אני יודעת כמובן מהו מין מוגן וכיצד להזהר, אבל בכול זאת, כמו הנושא בשאלתי, יש דברים שמחרידים אותי עוד לפני שבכלל הגענו למצב שאנחנו מקיימים יחסי מין. אני יודעת שבעיות חרדה מהסוג הזה הוא לא נושא הפורום, אבל האם יש משהו שמומלץ לי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איידס

ד``ר שרגא וקסלר
    25/09/2008

סיכוי קלוש ביותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו