הרפס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס
    ליאת
    25/09/2008

1.לפני שנסעתי למזרח היה לי פצע בפות בצד הימני עקב גרוד שביצעתי מדי פעם. 2.נסעתי למזרח ותחתוני נדבקו לאסלה " מלוכלכת". לאחר שבוע ימים הופיעו שלפוחיות. בבי"ח מקומי רופא נשים קבע שיש לי הרפס או זהום. יש לציין שהמקום המזוהם הוא מהצד הימני שגירדתי עוד בארץהאם יכול להיות שנדבקתי בהרפס מתחתוני ם שנגעו באסלה והייתי צריכה לשים אותם עליי בלאית ברירה. יש לציין שרק במזרח הופיעו השלפוחיות לפני כן לא היתה לי תופעה כזו. האם הוירוס מתחתון שנגע באסלה יכול להדביק אותי בהרפס. 3. אני כרגע לוקחת כדורים של אציקלו וי 200 מאחר והרופאה הבחנה הרפס.ועדיין יש לי גרוד בצד הימני של הפות מה זה אומר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס

הוספת תגובה

• הרפס

ד``ר שרגא וקסלר
    25/09/2008

אני מציע שתעשי בדיקה מדוייקת לדעת אם מדובר בהרפס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס

ליאת
    25/09/2008

לא נעים לי להגיד אבל אני לא סמכתי על הרופאה באבחון הרפס. אני אצלה קרוב לשנה והיא לא איבחנה עד לאחרונה את הנגיף ,כל פעם זה היה משהו אחר. כרגע קיבלתי בדואר תוצאות של בדיקות דם להרפס בתקופה שגרד לי וכאב לי מאוד. התוצאות להרפס 1,2 שליליות . נראהלי שקיבלתי זהום . לאיזה רופא טוב לפנות? אני כבר שנה וחצי עם גרודים אבל בלי אבחנה נכונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס

ליאת
    25/09/2008

מהו העיתוי הנכון לבצע בדיקות להרפס. האם בשלב שמאובחנים שלפוחיות כדאי לעשות בדיקות דם לאבחון הרפס 1,2

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס

ד``ר שרגא וקסלר
    02/10/2008

ניתן לאבחן את נגיפי ההרפס לפי בדיקת שתן [PCR].
    אשמח לעזור לך.

ד"ר שרגא וקסלר
    מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
    ובמחלות מין לנשים ולגברים
    ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
    03-6956867
    052-2453662

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת תהיי בריאה.

שגיא
    01/10/2008

אני לא הייתי ממליץ לך לקחת כדורים כימיים.. אח שלי הקטן היה לו פריחות לא מוסברות. הוא שתה במשך כודש צמחי מרפא... והגוף שלא נעשה נקי יחד עם זה הפרחיות הכל נעלם לו.. תעברי לדברים טבעיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו