קונדילומה???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדילומה???
    צפונית
    10/10/2008

לפני כארבעה חודשים שכבתי פעם אחרונה עם בן זוג שהיה לי,לאחרונה הוא שיתף אותי שיש לו יבלות מין והוא עובר טיפולים בלייזר להסרה,אני נמצאת באי שקט מטורף שכן הבנתי שזאת מחלה מדבקת,וכמו כן ביצעתי בו מין אוראלי,בזמן כתיבת שורות אלו יצאו לי שני פצעונים קטנטנים על הנרתיק ואני די משוכנעת שנדבקתי לכן אני הולכת לרופא נשים,אבל שאלתי היא האם במידה ונידבקתי אז מחויב שנידבקתי גם בגרון?אם כן איך מטפלים בזה?ומה הסכנות? ושאלה נוספת היא האם כל רופא עור צורב אותם או שיש לכך מקומות מיוחדים?ואם כן אז אנא המלץ לי על מקום קרוב ביותר לפוריה שבצפון. איזה מפחיד!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדילומה???

הוספת תגובה

• קונדילומה

ד``ר שרגא וקסלר
    15/10/2008

הבנתי שזאת מחלה מדבקת ---נכון.
    משוכנעת שנדבקתי לכן אני הולכת לרופא נשים---עליך לעבור קולפוסקופיה לכל אברי המין, פי הטבעת וסביבותם והפה ואם הכל תקין אזי בדיקת PCR לוודא שאינך נושאת את הנגיפים ואם גם זה שלילי אז רוצי לעשות חיסון.
    האם במידה ונידבקתי אז מחויב שנידבקתי גם בגרון?---לא מחוייב, אפשרי ונדיר.
    אם כן איך מטפלים בזה?ומה הסכנות?הטיפול היעיל הוא בלייזר ובידיים מיומנות אין סכנות.
    האם כל רופא עור צורב אותם או שיש לכך מקומות מיוחדים?---ממליץ כאמור לעיל לייזר המונחה ע"י קולפוסקופ.
    אשמח לעזור.

ד"ר שרגא וקסלר
    מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
    ובמחלות מין לנשים ולגברים
    ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
    03-6956867
    052-2453662

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו