גירוד באשכים ובפי הטבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד באשכים ובפי הטבעת
    דן
    18/10/2008

שלום רב, מזה 5 שנים אני סובל מגירוד באשכים , בפי הטבעת , ובחלק הגוף שמקשר בינהם. גם בפין עצמו לפעמים מגרד לי - בנקודות הקטנות שעל הפין שמהן צומחות שערות. נבדתי על ידי מספר רופאי עור, אשר לא מצאו שום סממן המצביע על גירוד (כגון אדמומיות,פריחה וכו...). בנוסף, נשלחתי לבדיקת מעבדה על מנת לשלול את האפשרות שמדובר בפטרייה - נלקח משטח מהאיזור המגרד ותוצאת המעבדה היתה שלילית (אין פטרייה). מרחתי המון משחות שונות, והשתמשתי במספר גדול של קרמי לחות שונים (למשל A-DERMA) , כיוון שהרופאים אמרו לי שיתכן ומדובר ביובש. גם כאשר הייתי מורח מספר פעמים ביום את הקרמי לחות ובערב את המשחה נגד הגירוד - לא חלה הטבה (לעיתים היתה הטבה זמנית, ואז הגירוד חזר). ניסיתי גם להתקלח עם סבון אמבט של בלנאום-פורטה (לעור יבש) וגם מכאן לא באה הישועה. המשחה היחידה שעוזרת לי ומרגיעה את הגירוד היא בטאקורטן. נאמר לי כי היא מכילה סטוריאידים, ולכן עדיף להשתמש בה כמה שפחות. ברצוני לציין מספר דברים נוספים: 1. ישנן תקופות בהן הגירוד יותר חזק ותקופות בהן הגירוד פחות מפריע לי. 2. כאשר אני מתקלח במים חמים, הגירוד גובר. 3. כאשר אני הולך או מתאמץ ומתחיל להזיע במפשעה הגירוד גדל. 4. לעיתים אני מתעורר בלילה מהגירוד. מה עלי לעשות? האם יתכן ואורולוג יוכל לעזור לי? האם רופא אחר? האם יתכן שמדובר בגירוד פסיכולוגי? אני כבר די נואש, ומתחיל להשלים עם העובדה שאצטרך לחיות כך במשך כל חיי... אשמח לקבל כל עצה! תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד באשכים ובפי הטבעת

הוספת תגובה

• טבע דרם

ben
    17/02/2012

שבוע טבע דרם פעמיים ביום ועבר לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבע דרם - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    17/02/2012

אתה מתאר תופעה לא נדירה. נתקלתי לאחרונה במאמר בעיתון מקצועי של רופאי עור שעסק בתופעה הזו שנקראת גרד אידיופטי - גרד ללא סיבה.

ככל הנראה שיש מרכיב פסיכולוגי בכל הנושא הזה של גרד באיזור המפשעה, אשכים והפין.

הבירור שעברת הוא בירור טוב, כי האבחנה היא בעיקר על דרך השלילה. הטיפול המומלץ הוא רחצה של המקום עם סבון בעל חומציות ניטראלית, יבוש טוב של המקום ושימוש בתחתונים מכותנה פשוטה בלבד.

חלק גדול מהמטופלים שלי הגיבו טוב במצב כזה למשחת דרמקומבין - כמות הסטירואידים בה היא מיזערית והספיגה קטנה כי אתה מורח אותה על שטח מצומצם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוד באשכים ובפי הטבעת - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    17/02/2012

נראה לי שראוי שתעבור קולפוסקופיה, המאפשרת לראות ולאבחן ממצאים שעין רגילה אינה יכולה לזהות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרון מצויין לגירוד באשכים

יאן
    17/03/2012

קיבלתי כדורים ועברו הגירודים באשכים כדורים לאלרגיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד באשכים

קובי
    26/03/2013

אני סובל כבר 6- שנים מגרד עז באשכים. בקרתי לפחות אצל 30 רופאי עור ובינהם מ"ס פרופסורים. עברתי 45- טסטים. החלפתי תחתונים, סבונים, והשתמשתי עים כל המשחות כולל אלה שמכילים קורטיזון ולצערי זה לא עזר. עד שרופאי העור הגיעו למסקנה שזה פסיכולוגי. וגם הטיפול הפסיכולוגי לא עזר, אני פשוט הפכתי לשפן נסיונות של רופאי העור והפסיכולוגים. מה שכן עוזר לי זה שטיפת האשכים עים מים חמים, ככל שהם חמים יותר כך אני נהנה וזה מרגיע לחצי שעה, קראתי את הבעיה שלך. איני יודע אם זו אותה הבעיה שיש לי. מה שנותר לי לפנות להיפנוזה, טיפול שאני מסתייג ממנו. א. הוא יקר, ב, אף אחד לא מבטיח לי שזה יחלוף,
    אולי תנסה במשחות המאופתיות. צר לי אנחנו באותה קלחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד

ד``ר שרגא וקסלר
    21/10/2008

מה עלי לעשות?

נדמה לי שאוכל לעזור לך לאחר מספר הצלחות בטיפול בגרד "אין סופי".

ד"ר שרגא וקסלר
    מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
    ובמחלות מין לנשים ולגברים
    ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
    03-6956867
    052-2453662

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד בילתי נסבל באשכים ופי הטבעת

רוני
    28/10/2009

אני סובל כבר מס, שנים מהתופעה
    שום טיפול לא עזר כולל הטיפולים הניזכרים

האם התופעה פסיכולוגית לחץ יתר ???

אני לא מסוגל לדבר עם אנשים בלי לגרד את פי הטבעת והאשכים

וכיצד מטפלים להרגיע את האזור אני לא יכול יותר וזה מוציא אותי מדעתי

דחוף דחוף דחוף תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי את בדיוק אותו הדבר =\

אנונימי
    30/08/2009

חבל מאוד שלא מצאת לה פתרון עכשיו אני יודע שהישועה שלי לא תבוא בקלות ... זה התחיל רק השנה ואני לא יכול לישון..
    ממש סיוט ...
    כאבי תופת
    אין איזה מישהו שיכול לעזור ?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית הגירוד באשכים ופי הטבעת נפתרה

דן
    06/09/2009

פרסמתי לפני שנה הודעה על בעיית הגירוד שלי. אני שמח לבשר כי היא נפתרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היה לי גירוד באיזור הפין, שק אשכים, פי הטבעת והאיזור המחבר ביניהם במשך כמעט 6 שנים, ורק לפני מספר חודשים הגירוד הפסיק. אני מעוניין לשתף את האנשים בתובנות שלי, כיוון שגם אני חיפשתי תשובות בפורומים כאלו.

רקע קצר: לא היו לא פצעים, אדמומיות, פריחות למיניהם באיזור. כל רופא עור שביקרתי (וביקרתי הרבה) לא ראה שוב דבר באיזור שבו התלוננתי שמגרד לי. אמרו לי שזה בגלל שהאיזור סגור ושאני מזיע שם...ושפשוט צריך לשמור על הגיינייה, להתקלח פעמיים ביום, לשים קרם לחות...עשיתי הכל לא עזר. נתנו לי מלא מלא משחות שונות. להלן מספר שמות של תרופות שלא עזרו (אך אולי הקלו במעט) :

Esracain, Threolone, betacorten, A.D.Gel, A-DERMA, Cetomag...

עשיתי בדיקות מעבדה, לחפש אחר פטרייה, אשר לא נמצא.

חשדו שיש לי תולעות בצואה, לקחתי טיפול נגד זה, גם לא עזר.

ניסיתי רפואה אלטרנטיבית - תרופות הומאופטיות, הלכתי לנטורופטית שהכינה לי משחה שלא עזרה.

עשיתי טסטים לאלרגיות, ולא התגלה שום דבר שיכול לגרום לגירוד.

חשבתי שאולי אני אלרגי למשהו שאני אוכל - עשיתי מלא ניסיונות ולא מצאתי שום דבר בעייתי.

לבסוף רופא עור שביקרתי אמר לי לנסות להתקלח עם שמן אמבט של תינוקות - "אמול" של ד"ר פישר. לאחר כשבועיים-שלושה, פתאום הגירוד הפסיק, ועד כה (כשלושה חודשים) הוא לא חזר!! הוא אמר לי לשטוף את כל החלק גוף העליון כולל איזור המשפעה בשמן, את הרגליים בסבון רגיל ואת השער בשמפו אך לשים לב: כאשר שוטפים את השמפו, יש להטות את הראש כך שהסבון יפול מהראש ישר לרצפה! אחרת הוא נוזל על הגוף ולא עשינו כלום!

אני מאוד מאושר מאז שהגירוד הפסיק, ואני מקווה שאולי גם לאחד מכם זה יעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירודים ועקצוצים במפשעה

יובל מויאל
    01/03/2016

אני רוצה לומר תודה לבחור שהמליץ עאן יל השמן של דר פישר "אמול".
    אני סובל כבר חצי שנה ואיכות החיים שלי ירודה הן ההיבט שינה ונן של כירודים במהלך היום.
    קניתי את השמן . אני שבוע איתו ויש שיפור מדהים. התחלתי לישון קצת בלילות והגירודים ירדו עמעט לחלוטין. זה רק שבוע ואני ממשיך.
    תודה רבה לך חבר. הצלת אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרוד באשכים ופי הטבעת המלצה לטיפול

אסף
    29/10/2009

זו צרה צרורה ואני מכיר אותה כמוך לא 5 שנים אלא לפחות 8 שנים.
    לפני חודשיים בערך חיפשתי באינטרנט ובסופו של דבר הגעתי לטיפול אלטרנטיבי אצל מטפל במחלות עור.
    הוא קבע שזה סוג של אקזמה וכנראה צדק.
    קבלתי כמוסות צמחיות ששתיתי לפי הוראות שלו ואחרי חודש וחצי בערך הגרודים נמחקו.

אתה יכול לחפש בגוגל ]]]] הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפתרון בגירוד באשכים שעזר משחה

יאן
    28/01/2012

משחה מהרופא בשם יומובט 5%

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפתרון בגירוד באשכים שעזר משחה - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    28/01/2012

זהירות בשימוש במשחה זו שמותרת לשימוש רק לשבוע. יש לברר מה סיבת הגרד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון טעות

לוי
    22/04/2014

לא יומובט
    דרמובט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית גירוד

ערן
    31/10/2009

בהתייחס להודעה של דן כי בעייתו נפתרה:

תיארת במדוייק את הבעייה ממנה אני סובל מזה כחצי שנה!
    היות ואני מתגורר בחו"ל ביקשתי מקרובי משפחתי בישראל לרכוש עבורי את שמן התינוקות "אמול" של ד"ר פישר, בתקוה שהדבר יסייע גם לי.

אשמח לקבל תגובות ורעיונות נוספים לפתרון הבעייה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמול לא יפתור לך את הבעייה

אסף
    01/11/2009

תחפש בגוגל את האתר של מור הוא המטפל האלטרנטיבי שהמלצתי
    חפש תחת השם " הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור או את המשחה שלו פסורליט
    ותגיע לאתר .

אמול זה שמן לריכוך העור ואל תבנה ציפיות כי מישהו רק כתב על זה ברשת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה....???.

מעיין
    12/12/2009

אז ככה קראתי את הטדעתך ואני כבר כמעט שנה בתוזוזת אחר רופאים רבים וזו בעייתי....

מזה כמעט שנה אני סובלת מגרד אנאלי ונרתיקי פנימי וחיצוני בתחילה קבעו כי ישנה פטריה בשתי האזורים אשר תופלו בעזרת תכשירים אך הגרד עדיין ישנו יש לציין שהופנתי לרופא למחלות זיהומיות לברור אם זו קנדידה בבדיקת משטח ניקבע כי בנרתיק אין הפרשות PH חומצי אמין שלילי משטח נקי לחלוטין אין רואים שמרים (עפ"י זה ההבחנה אין פיטריה והאזור נקי ) הרופא קבע כי ייתכן לא בטוח כניראה זו אלרגיה יש להימנע מחומרים מגרים לשים מישחת אזרקאין בנרתיק (דבר שייצר נפיחות גדול באזור אודם וגרד בלתי ניסבל ) ולשקול ביופסיה בעוד כחודשיים

שאלתי היא האם ייתכן שלאחר ממצאים אלו ולאחר שנה של תיזוזים מרופא לרופא הייתכן שזו אלרגיה באזורים אלו היות ובשאר הגוף אין אלרגיה .?

ומה משמעות התוצאות של המשטח האם ניתן להבין שאין זיהום ואין חשד לקנדידה ?

ובנוסף אם זו יכולה להיות אלרגיה איזו ביופסיה ניתן לעשות באזור האם יש ממה לחשוש ?

אשמח לעזרה או פניה לפורם המתאים להעזר ולקבל חוות דעת נוספת לאור התשובה של הרופא למחלות זיהומיות

הובכן גם אני ניסיתי הכול האם הטיפול אותו עשיתה הכן עזר כיוון שאני דיי נאשת ואשמח לקבל את פרטיו של הרופא המטפל שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשחה הנצחית "קרם אורה"

שרה
    04/11/2012

גם אני סבלתי מגירוד בלתי נסבל במפשעה במיוחד בתחילת הריון אני סובלת מזה...ניסיתי את כל הנרות והמשחות למינהן עד שהגעתי למשחה הנצחית שיש בכל בית עם ילדים בישראל כמעט.. וזה משחת "קרם אורה לטוסיק לילדים" זה הפיתרון היחיד לגירוד הבלתי נסבל הזה...שמחתי לעזור..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אבי
    10/06/2014

אמת השתמשתי באמו בייביי של דר פישר ועזר לי מאוד ממליץ לכולם לנסות לשבת באמבט כמו טינוק לפחות פעם ביום ותאמינו לי זה יעבור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה...???

ד``ר שרגא וקסלר
    16/12/2009

בשלב ראשון אני ממליץ על קולפוסקופיה ולקיחת בדיקת PCR מהמקום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו