הקשר בין קונדילומה לטחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקשר בין קונדילומה לטחורים
    (0:
    21/10/2008

ד"ר שרגא שלום רב , אשמח אם תוכל להשיב על שאלתי ... לפני שנה איתרתי (ע"י מראה) נגע של קונדילומה הנגע הוסר ע"י צריבה והייתי במעקב מספר פעמים ומאז הוא לא חזר ... לפני חודשיים בערך החלו לי כאבים (נסבלים) במתן יציאה ודימום קל לסירוגין על נייר הטואולט כשהסתכלתי במראה לא ראיתי שום דבר מוזר אולם לפני כמה ימים בהסתכלות חוזרת ראיתי ליד פי הטבעת נגע שנראה כמו הקונדילומה שהייתה לי (כמו חתיכת עור ) שאלתי היא האם יכול להיות שהנגע שראיתי הוא בעצם טחור חיצוני ? והאם יכול להיות שזה נגע של קונדילומה על אף שלא קיימתי יחסי מין מאז הפעם ההיא ? האם הגניקולוג יכול להבחין בין טחור לקונדילומה ? אם בדיקות הPAP שלי תקינות , האם יש סיבה לדאגה ? ושאלה נוספת חשובה ... מהי בדיקת PCR ? מה ניתן לבדוק בעזרתה ? כיצד היא נלקחת ? שתן/דם היכן ניתן לבצע אותה ? וכמה זמן בערך לוקח לקבל תוצאות ? *** אני מתנצלת מראש על אורך השאלה וכמות המלל אני פשוט קצת בלחץ ומפחדת לחלות עקב חוסר טיפול המון המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קונדילומה

ד``ר שרגא וקסלר
    27/10/2008

שאלתי היא האם יכול להיות שהנגע שראיתי הוא בעצם טחור חיצוני ?
    #טחור הוא בצבע כחלחל- אם זה עוזר לך לאבחנה.
    והאם יכול להיות שזה נגע של קונדילומה על אף שלא קיימתי יחסי מין מאז הפעם ההיא ?
    #כן.
    האם הגניקולוג יכול להבחין בין טחור לקונדילומה ?
    #לרוב כן.
    אם בדיקות הPAP שלי תקינות , האם יש סיבה לדאגה ?
    #בדיקת פאפ אינה מספקת.
    מהי בדיקת PCR ?
    #בדיקת DNA
    מה ניתן לבדוק בעזרתה ?
    #למשל אם יש בגופך נגיפי HPV.
    כיצד היא נלקחת ? שתן/דם
    #מהעור באמצעות מטוש וכ"כ שתן.
    היכן ניתן לבצע אותה ?
    #במכון שלנו.
    וכמה זמן בערך לוקח לקבל תוצאות ?
    #שבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו