האם אילו תסמינים אפשריים למחלת מין?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אילו תסמינים אפשריים למחלת מין?
    עדה
    03/11/2008

שלום, אני נוטלת גלולות סרזט מזה קרוב ל4 שנים, הן ניתנו לי עקב כאבי מחזור עזים כאשר נטלתי גלולות אחרות. תחילה המחזור היה רציף למשך כחודשיים ומאז המחזור פסק כליל, דבר שהרופאה אמרה שהוא נורמטיבי לגלולות אילו. לפני חודש חזרתי מהודו וחשתי בגירוד שלא פסק באזור הוגינלי, השתמשתי בנר וגינלי ומשחה, ללא התייעצות עם רופא. לפני שבועיים ביקרתי אצל רופאת נשים שאמרה שאין סימן לפטריה וגינלית. יומיים לאחר מכן החל לי מחזור מאוד חלש (פעם ראשונה מאז שפסק לי לפני 3 וחצי שנים), בשבוע האחרון המחזור התחזק מעט. היום התחלתי לחוש בצריבה בעת מתן שתן ותחושת דחיפות להשתין. קיימתי יחסי מין ללא הגנה לפני שנה וחצי אך אני לא יודעת אם יתכן שמדובר בתסמינים למחלת מין אחרי זמן רב כל כך. כמו כן אינני יודעת אם מדובר בתופעות שקשורות אחת לשניה ואם כן האם הן יכולות בכלל להעיד על מחלת מין? אם לא, מה עלולה להיות הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחלות מין

ד``ר שרגא וקסלר
    04/11/2008

ישנן מחלות מין שיש להן סימנים כמו שתארת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו