מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקות למחלות מיןאורי1234505/11/2008
שלום ביצעתי בדיקות למחלות מין בקופת חולים וגם במרכז הרפואי לוינסקי בת"א. בלוינסקי התוצאות הן: PCR לזיבה שלילי PCR לכלמידיה שלילי סרולוגיה ל HbsAg שלילי סרולוגיה ל Herpes שלילי סרולוגיה לעגבת: VDRL שלילי, TPH-A שלילי בקופת חולים התוצאות הן: HEPATITIS Bs Ag שלילי CMV IgG =0.0 CMV IgM - NEGATIVE FTA ABS - NEGATIVE VDRL - NEGATIVE TPHA - NEGATIVE TREPONEMA SCR./TPHA - גבולי - הבדיקה בוצעה פעמיים נשלח לאימות שאלותי 1. מה בודקת הבדיקה TREPONEMA SCR./TPHA? 2. אם לאחר אימות התוצאה תהיה חיובית מה ההשלכות ודרכי התיפול? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגבת-בדיקות
ד``ר שרגא וקסלר10/11/2008מציע לך לעשות בדיקת PCR לעגבת.
אני עוטשה בדיקה זו באופן שגרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור נוסף
אורי1234510/11/2008רופאת המשפחה שלי קיבלה תשובה מעודכנת לאחר שהבדיקה TREPONEMA SCR./TPHA שיצאה גבולית נשלחה לאימות. הבדיקה בוצעה במרכז הארצי לעגבת ע"ש ד"ר א.רפאפורט באבו-כביר התוצאות: VDRL - שלילי TPHA - שלילי FTA - שלילי שאלות: 1. מהי בדיקת PCR לעגבת אותה המלצת לי לבצע? האם היא יותר חד משמעית ואו מדויקת משאר הבדיקות אותן כבר ביצעתי? 2. האם לאור התוצאות הנוספות (בדיקת ה FTA) אתה עדיין ממליץ לי לבצע בדיקת PCR לעגבת? 3. האם הבדיקה הנוספת (FTA - שלילי) היא התשובה לבדיקה TREPONEMA SCR./TPHA שיצאה גבולית ונשלחה לאימות? 4. האם יכול עדיין להיות שיש לי עגבת ואני בשלב השני או השלישי או בינהם של המחלה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין לתשובה
אורי1234511/11/2008תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגבת-בדיקות
ד``ר שרגא וקסלר19/11/2008אני שמח שכל הבדיקות יצאו שליליות.
בדיקת ה PCR בודקת את נוכחות החיידק ולא נוגדנים ולכן דיוקה רב.
נראה לי שלאור 3 התצואות שלך - אין לך צורך ב PCR.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורי אפשר את הטל' במרפאת לוינסקי?
נואשתתתתת02/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)