דחוף עזרה!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף עזרה!!!!
    טלי
    12/11/2008

שלום,אני בת 25. בחצי שנה האחרונה יש לי אי נוחות באזור בנרתיק. במהלך התקופה הזו ביקרתי פעמים רבות אצל רופאת הנשים שכמעט בכל פעם אבחנה פטריה/ דלקת קלה בנרתיק. בחצי שנה הזו לקחתי כדורי בליעה, השתמשתי בנרות, נרות פולידין, אינספור משחות. יש לי תחושת אי נוחות מתמדת באזור כולו ולעיתים גם בפי הטבעת. כמו כן עשיתי בדיקות דם, הלכתי לנטורופתית שנתנה לי כדורי פרו ביוטי, משחה נטורופתית ושימוש במקלחת בסבון עץ התה שכלל לא עזרו לי ואף גרמו לי לתחושת צריבה במשך חודש (לא היתה דלקת דרכי השתן לפי בדיקות) אי הנוחות באה לידי ביטוי לעיתים בגרד/ לעיתים בשריפה או סתם אי נוחות לאחר ניגוב בשירותים/ תחושת חיכוך/ הפרשות לבנות. יש לציין שאני עם בן זוג קבוע מזה 3 שנים. ביחסי מין אין לי כאבים. אנו משתמשים בג'ל סיכה על בסיס מים כדי למנוע חיכוך יתר (חשבנו שזו אולי הסיבה אך זה לא) אני נוטלת גלולות כ- 8 שנים . עד מלפני חצי שנה מעולם לא היתה לי פטריה/ דלקת האם ייתכן שלבן זוגי יש פטריה? האם הגלולות גורמות למצב הזה? אני כבר ממש נואשת, רק בתחושת אי הנוחות הזו אי כל היום מתעסקת. כבר נמאס לי מרופאת הנשים שכל פעם נותנת לי כדור לבליעה ונרות שכלל לא עוזרים לי..בבקשה עזור לי!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף עזרה!!!!

הוספת תגובה

• עזרה

ד``ר שרגא וקסלר
    19/11/2008

אשמח לעזור לך וזה מחייב פגישה, שיחה, בדיקה גופנית, קולפוסקופיה ובדיקות מעבדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו