מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף עזרה!!!!טלי12/11/2008
שלום,אני בת 25. בחצי שנה האחרונה יש לי אי נוחות באזור בנרתיק. במהלך התקופה הזו ביקרתי פעמים רבות אצל רופאת הנשים שכמעט בכל פעם אבחנה פטריה/ דלקת קלה בנרתיק. בחצי שנה הזו לקחתי כדורי בליעה, השתמשתי בנרות, נרות פולידין, אינספור משחות. יש לי תחושת אי נוחות מתמדת באזור כולו ולעיתים גם בפי הטבעת. כמו כן עשיתי בדיקות דם, הלכתי לנטורופתית שנתנה לי כדורי פרו ביוטי, משחה נטורופתית ושימוש במקלחת בסבון עץ התה שכלל לא עזרו לי ואף גרמו לי לתחושת צריבה במשך חודש (לא היתה דלקת דרכי השתן לפי בדיקות) אי הנוחות באה לידי ביטוי לעיתים בגרד/ לעיתים בשריפה או סתם אי נוחות לאחר ניגוב בשירותים/ תחושת חיכוך/ הפרשות לבנות. יש לציין שאני עם בן זוג קבוע מזה 3 שנים. ביחסי מין אין לי כאבים. אנו משתמשים בג'ל סיכה על בסיס מים כדי למנוע חיכוך יתר (חשבנו שזו אולי הסיבה אך זה לא) אני נוטלת גלולות כ- 8 שנים . עד מלפני חצי שנה מעולם לא היתה לי פטריה/ דלקת האם ייתכן שלבן זוגי יש פטריה? האם הגלולות גורמות למצב הזה? אני כבר ממש נואשת, רק בתחושת אי הנוחות הזו אי כל היום מתעסקת. כבר נמאס לי מרופאת הנשים שכל פעם נותנת לי כדור לבליעה ונרות שכלל לא עוזרים לי..בבקשה עזור לי!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
ד``ר שרגא וקסלר19/11/2008אשמח לעזור לך וזה מחייב פגישה, שיחה, בדיקה גופנית, קולפוסקופיה ובדיקות מעבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)