hpv

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• hpv
    מרי
    14/11/2008

שלום, בביקור אצל רופא נשים התגלו אצלי יבלות על איבר המין. הרופא הסיר אותן במקום והסביר לי קצת על נגיף הhpv קראתי גם קצת באניטרנט ואני עדיין לא מצליחה להבין כמה דברים: א. אם הנגיף ישאר כל החיים או שיש דרך להסיר אותו? ב. האם כל אדם איתו אני מקיימת יחסי מין ידבק בנגיף? ג. האם החיסון (נגד סרטן צוואר הרחם) יעזור להיעלמות הנגיף? ואיך אני יכולה לדעת אם הנגיף נעלם או לא? ד. כרגע יש לי בן זוג שאני חוושת שהדבקתי ואני לא יודעת מה לספר לו- שהוא נדבק בוודאות? איזה בדירקה הוא צריך לעשות? אודה לך על תשובתך המהירה תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    hpv

הוספת תגובה

• HPV

ד``ר שרגא וקסלר
    19/11/2008

א. אם הנגיף ישאר כל החיים או שיש דרך להסיר אותו?
    יש דרך להסירו.
    ב. האם כל אדם איתו אני מקיימת יחסי מין ידבק בנגיף?
    כל עוד הנגיף בגופך - כן.
    ג. האם החיסון (נגד סרטן צוואר הרחם) יעזור להיעלמות הנגיף? ואיך אני יכולה לדעת אם הנגיף נעלם או לא?
    החיסון ניתן לאחר שאני מסלק את הנגיפים כולם.
    ד. כרגע יש לי בן זוג שאני חוושת שהדבקתי ואני לא יודעת מה לספר לו- שהוא נדבק בוודאות? איזה בדירקה הוא צריך לעשות?
    קולפוסקופיה ו PCR

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו