מגרד באשכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגרד באשכים
    דני דונג
    16/11/2008

אני בן 35 זה כמה חודשים שאני אוהב כאשר אני מתקלח להשפריץ מים חמים על האשכים וזה גורם לי עונג ורגיעה, אבל מאז מאוד מגרד לי באשכים ואני מתגרד עד שזה גורם לפצעים ודם, גם כשאני מתגרד זה גורם לי לרגיעה ועונג עד שזה כואב וגורם לקילוף. שאלה האם זה מסוכן, וגם האיתי רוצה להפסיק את המעגל הזה, איך עושים את זה?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגרד באשכים

הוספת תגובה

• גרד

ד``ר שרגא וקסלר
    20/11/2008

יש לבדוק מדוע מגרד לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי אותה בעיה

שלוקי
    27/11/2008

גם אני סובל מאותה בעיה ואין רופא עור שלא ביקרתי אותו קבלתי משחות סטרואידיות שלא עזרו המים החמים מקילים וגורמים לעונג לדעתי העור של שק האשכים סול מיובש. מקל מאד שימוש במשחה נגד יובש ויכול להיות שזה הפתרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד

ד``ר שרגא וקסלר
    30/11/2008

גם לך מומלץ לעבור קולפוסקופיה וצביעה מיוחדת לאבחון מדויק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו