טעות שהחליטה לחתום קבע...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טעות שהחליטה לחתום קבע...
    ענבר
    16/11/2008

אז ככה.. לפני חודש וחצי חבר שלי ואני החלטנו טיפה לשדרג והוספנו שמן לעניינינו... מפה לשם למחרת בבוקר התפתחה לי דלקת בשטן ופטריה שרק מתחילה, מיד הלכתי לטפל בעניין, קיבלתי טיפול לדלקת שעברה בערך לאחר שבוע, ולפטריה נתנו לי נו אחד אגיסטן וגינלי. הפטריה לא עברה וקיבלתי מחזור ככה שנמנע ממני להיבדק. כשנבדקתי שוב קיבלתי שוב נר אחד וכדור אחד (כחול אם זה אומר משהו).. וכמובן הפטריה ברמה כה נמוכה עד שאני כמעט ולא בטוחה שהיא קיימת אבל די בטוחה שכן הלכתי שוב לרופא, הפעם קיבלתי "גינו- דקטרין" (לשבוע ימים), אך כיון שקיבלתי שוב מחזור חיכיתי עם הטיפול. נלקחה תרבית אין תשובה עוד. יש לציין שבמהלך כל הזמן הזה לא הייתה חדירה אבל לעיתים היה מגע מיני חיצוני. אתמול לראושונה היה מגע עם חדירה, ונדמה לי שיש כאב פנימי מאז והפטריה החמירה. התחלתי היום את הטיפול, *** מבקשת לדעת איך המגע מיני משפיע על הפטריה - הבנתי שבד"כ הגבר נשא והאישה סובלת מהתופעות - איך אפשר לדעת? הוא היה היום אצל רופא שאמר לו שאם אין לו תופעות לוואי אין לו כלום אז זה די מבלבל כי לפי כל המידע המקצועי זה לא נכון.. ***למה הפיטריה עיקשת כל כך, ומה הנזקים שנגרמים... קראתי הרבה חומר אבל עדיין לא כל כך בקיעה.. מבקשת כל התיחסות בנושא.. תודה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טעות שהחליטה לחתום קבע...

הוספת תגובה

• פטריה

ד``ר שרגא וקסלר
    20/11/2008

איך נקבעה האבחנה של פטריה? אולי זה לא פטריה. יש לבדוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו