מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות
    בדיקה
    26/11/2008

דר שלום רב. בקיץ הייתה לי ככל הנראה כלמידיה, וטופלתי במשך חודש ימים בסוגים שונים של אנטיביויטיקה. במהלך הטיפול עשיתי בדיקת שתן PCR ל14 סוגים של מחלות. לאחר הטיפול כל הכאבים עברו, אך גירוד ואדמומיות באזור המפשעה נשארו ומלווים אותי עד עכשיו (למרות שזה לא באופן רציני). בנוסף, חודשיים לאחר סיום הטיפול עשיתי בדיקת תרבית ל 12 סוגים של מחלות, כדי להיות בטוח. הכל יצא שלילי, כולל הרפס,קונדילומה מיקרופלזמה זיבה אוראופלזמה וכד' אתמול לפתע החלו שוב כאבים לא ממש חזקים בתוך הפין, וההשתנה עצמה הייתה וגם היום - מעין עקומה. בנוסף, היום יש הפרות רבות, בצבע צהוב על התחתונים. אבל אין ממש כאבים-רק קצת. יש לציין שלא קיימתי מאז המחלה שום סוג של יחסי מין! אפילו לא אוראלי, כי הייתה לי הרגשה שמשהו לא עבר. ואגב, אני גר בחול, לכן די דואג... 1- האם ניתן לסמוך על בדיקת שתן PCR שנעשתה בעת קבלת טיפול אנטיביוטי? 2-האם יתכן שגם אחרי שהתרבית הראתה שהכל שלילי, עדיין יש לי משהו? מה זה יכול להיות, אם הבדיקה שללה הכל? יש עוד סוגים של מחלות? כיצד ניתן לדעת? 3-האם יכול להיות שבאמת הכל עבר וזהי מעין תופעת לוואי של לאחר המחלה? 4-האם כלמידיה עוברת במין אוראלי? באופן כללי מה אתה מציע לי לעשות? אני נורא מבקש תשובה כמה שיותר מפורטת, אני נורא נואש בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות

הוספת תגובה

• מחלת מין?

ד``ר שרגא וקסלר
    30/11/2008

1- האם ניתן לסמוך על בדיקת שתן PCR שנעשתה בעת קבלת טיפול אנטיביוטי?
    כן
    2-האם יתכן שגם אחרי שהתרבית הראתה שהכל שלילי, עדיין יש לי משהו?
    תאורטית זה אפשרי.
    מה זה יכול להיות, אם הבדיקה שללה הכל? יש עוד סוגים של מחלות? כיצד ניתן לדעת?
    קודם עלי לדעת מה בד'קו עד כה.
    3-האם יכול להיות שבאמת הכל עבר וזהי מעין תופעת לוואי של לאחר המחלה?
    כן
    4-האם כלמידיה עוברת במין אוראלי?
    כוונתך מדבקת נכון - התשובה היא כן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו