למה זה לא עובר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה זה לא עובר...
    בחרדה עמוקה
    07/12/2008

שלום! אני נמצא במצב לא ממש מובן ורציתי לשאול אם תוכל לעזור לי להבין. עשיתי בדיקות במרפאת לוינסיקי שיצאו שליליות, אבל היו לי הפרשות וצריבות מהפין אז הלכתי להבדק שוב כעבור כמה חודשים וגם זה יצא שלילי. הלכתי להבדק בstd והבדיקה הראתה שיש לי כלמידיה וזה היה כבר אחרי הרבה זמן מאז שהכל התחיל הרופא שם נתן לי זיטו ל6 ימים וזה לא ממש שינה משהו... פניתי לרופאת המשפחה שלי וסיפרתי לה את כל האירועים והיא נתנה לי דוקסולין 100 ל14 ימים פעמים ביום אני כבר אחרי 8 ימים ואין שום שינוי... אני מנסה להבין למה שום דבר לא עוזר לי??? והאם יש מצב שזה לא עובר??? ומה עוד יש לעשות??? אני כבר ממש מיואש! ואני פשוט בחרדה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה זה לא עובר...

הוספת תגובה

• כלמידיה

ד``ר שרגא וקסלר
    07/12/2008

חשוב לדעת אלו בדיקות בדיוק עשחית ולא רק את ההגדרה הכללית [תרבית, PCR, נוגדנים, אנטיגנים וכו]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה זה לא עובר???

בחרדה עמוקה
    09/12/2008

אני כבר יודע שיש לי כלמידיה זה עלה בבדיקת pcr או antigon detection השאלה למה זה לא עובר??? יש מקרים שזה לא עובר? ואני תקוע עם זה??? אני ממש בלחץ!!! אני כבר לא ישן ב לילות!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלמידיה

ד``ר שרגא וקסלר
    11/12/2008

אם אתה עדיין סובל מהפרשה ומצריבה ראוי שתגיע לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו