מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פפילומהשירן12/12/2008
בשבועות האחרונים - לאחר קיום יחסי מין עם קונדום לפני כחודשיים- הופיע אצלי על השפתיים החיצוניות של איבר המין סוג של יבלת בצבע וורדרד <ללא כאבים> במשך הזמן היבלת גדלה ולאחר 3 שבועות לערך היא נעלמה לחלוטין. אני חוששת כי מדובר בפפילומה ומאוד פוחדת שזה מסוכן.. הבעיה היא שכרגע אני במסגרת צבאית <התגייסתי לפני חודש> ואיני יודעת מה עלי לעשות .. כמה עולה חיסון במסגרת פרטית, לא דרך קופ"ח? שמעתי כי זה עשוי להגיע לעלות של 1500 ש"ח לזריקה, האם זה נכון? מה אומר הדבר אם היבלת נעלמה לגמרי? זה עשוי לחזור? האם לדעתך מדובר בפפילומה או במשהו אחר? אני מאוד לחוצה מחכה לתשובתך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר14/12/2008איני יודעת מה עלי לעשות
*קולפוסקופיה ואם תקינה אזי בדיקת PCR ואם היא שלילית חיסון ולא לפני כי אם PCR חיובית יעילות החיסון יורדת משמעותית.
כמה עולה חיסון במסגרת פרטית, לא דרך קופ"ח?
*כ 800 ש"ח לזריקה ויש לעשות 3 זריקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)