אני ממש לחוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממש לחוצה
    ה
    07/01/2009

אני בת 15 וחצי. לפני כארבע שנים התחילו לצמוח לי גידולי עור קטנים באיבר המין (כמובן שאז לא קיימתי יחסי מין) ועם השנים הם ממש גדלים, וזה לא עובר. יש לי גם המון הפרשות לבנות. התחלתי לקיים יחסי מין לפני קצת יותר מחצי שנה ומאז המצב רק מחמיר שם למטה. אני ממש מפחדת שזה קונדילומה. חשבתי לעשות את החיסון נגד הוירוס שגורם לסרטן צוואר הרחם אבל אני מפחדת שכבר נדבקתי בזה. בזמן האחרון אני רואה שאחרי שאני עושה פיפי יש על הנייר טואלט טיפות דם, וממש מגרד שם. אף פעם לא הלכתי לבדיקה גניקולוגית ואני ממש מתביישת לבקש מאמא שלי. בקיצור המצב ממש לא מזהיר, אני מקווה שתוכל לעזור לי כי אני ממש לחוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני ממש לחוצה

הוספת תגובה

• קונדילומה

ד``ר שרגא וקסלר
    07/01/2009

אשמח לעזור לך וזה יחייב אותך להגיע אלי. אין לך ממה לחשוש מגיעות אלי גם בנות 10 ו 12 ואפילו בנות 5.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה כוללת הבדיקה?

ה
    08/01/2009

ואם אני אתעלם מזה אין סיכוי שזה יעבור לבד? והאם זה עלול להחמיר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדילומה

ד``ר שרגא וקסלר
    10/01/2009

רוב הסיכויים שזה יחמיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו