מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני ממש לחוצהה07/01/2009
אני בת 15 וחצי. לפני כארבע שנים התחילו לצמוח לי גידולי עור קטנים באיבר המין (כמובן שאז לא קיימתי יחסי מין) ועם השנים הם ממש גדלים, וזה לא עובר. יש לי גם המון הפרשות לבנות. התחלתי לקיים יחסי מין לפני קצת יותר מחצי שנה ומאז המצב רק מחמיר שם למטה. אני ממש מפחדת שזה קונדילומה. חשבתי לעשות את החיסון נגד הוירוס שגורם לסרטן צוואר הרחם אבל אני מפחדת שכבר נדבקתי בזה. בזמן האחרון אני רואה שאחרי שאני עושה פיפי יש על הנייר טואלט טיפות דם, וממש מגרד שם. אף פעם לא הלכתי לבדיקה גניקולוגית ואני ממש מתביישת לבקש מאמא שלי. בקיצור המצב ממש לא מזהיר, אני מקווה שתוכל לעזור לי כי אני ממש לחוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר07/01/2009אשמח לעזור לך וזה יחייב אותך להגיע אלי. אין לך ממה לחשוש מגיעות אלי גם בנות 10 ו 12 ואפילו בנות 5.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה כוללת הבדיקה?
ה08/01/2009ואם אני אתעלם מזה אין סיכוי שזה יעבור לבד? והאם זה עלול להחמיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר10/01/2009רוב הסיכויים שזה יחמיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)