זיבה-לחוץ מאוד :-(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיבה-לחוץ מאוד :-(
    רועי
    13/01/2009

אתמול התקשר אליי מישהו שהייתי איתו ביחסי מין לפני כשבוע וחצי וטען שיש לו זיבה והוא לא היה עם אף אחד אחר אז זה כנראה בגללי. אין לי שום תסמינים של זיבה-האם זה הגיוני? האם אפשר לחלות בזיבה גם בלי מגע מיני כלשהו? קראתי במקום כלשהו באינטרנט שלעיתים תסמין של זיבה היא שפיכה מוקדמת-זה הגיוני ונכון? אם כן, אני כבר שנים "סובל" מהעניין אבל לא לקחתי את זה ברצינות. האם זה הגיוני או שאני סתם חושב יותר מדי רחוק. איך בודקים אם אכן יש לי זיבה במידה ואין תסמינים? ואם כן, אצל איזה רופא מטפלים? סליחה על כל השאלות אבל אני מאוד לחוץ. תמיד קיימתי יחסי מין ואף פעם לא אמרו לי שבגללי נדבקו בזיבה לכן זה נשמע לי מאוד מלחיץ ומוזר. יכול להיות שחולים בזיבה ככה סתם פתאום בלי הידבקות? (אולי זה זה והוא סתם הלחיץ אותי). ושאלה אחרונה-האם ניתן לבדוק אם יש זיבה באמצעות בדיקת שתן פשוטה? סליחה על ההצפה. תודה רבה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיבה-לחוץ מאוד :-(

הוספת תגובה

• זיבה

ד``ר שרגא וקסלר
    14/01/2009

אין לי שום תסמינים של זיבה-האם זה הגיוני?
    בהחלט.
    האם אפשר לחלות בזיבה גם בלי מגע מיני כלשהו?
    לא.
    קראתי במקום כלשהו באינטרנט שלעיתים תסמין של זיבה היא שפיכה מוקדמת-זה הגיוני ונכון?
    לא.
    איך בודקים אם אכן יש לי זיבה במידה ואין תסמינים?
    בדיקת מעבדה - PCR
    ואם כן, אצל איזה רופא מטפלים?
    אצלי.
    יכול להיות שחולים בזיבה ככה סתם פתאום בלי הידבקות?
    לא.
    ושאלה אחרונה-האם ניתן לבדוק אם יש זיבה באמצעות בדיקת שתן פשוטה?
    לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובות ומשהו קטן נוסף

רועי
    15/01/2009

מו זו בדיוק בדיקת המעבדה הזאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיבה

ד``ר שרגא וקסלר
    18/01/2009

זוהי בדיקת DNA.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו