קונדילומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדילומה
    דפנה
    10/02/2009

ד"ר שלום רב! יש לי יבלות שנראות כמו גושי בשר קטנטנים פניתי לרופא נשים שאישר שמדובר בקונדילומה ושלח אותי לבדיקת וולוסקופיה שאני עתידה לעבור בקרוב, יש לציין שישנם יבלות גם במפשעה אותם אני זוכרת עוד מילדות מוקדמת והן לא נראות כמו כרובית לכן חשבתי שזה לא יבלות ושלא מדובר בקונדילומה עד אשר זה היגע לאיבר המין עצמו והפנתי את תשומת לב הרופא שאכן אמר שמדובר ביבלות שאלותי הן: 1. הבנתי שיש המון סוגים של פפילומה ולא כל פפילומה שגורמת ליבלות מתפתחת לגידולים סרטניים כיצד ניתן לדעת איזה סוג פפילומה יש לי? 2. לאחר הטיפול וסילוק היבלות האם הנגיף נשאר ומה זה אומר לגבי בן זוגי ו לגבי קיום יחסים בעתיד? 3. כיצד מסלקים את היבלות ומה הטיפול בקונדילומה? 4. האם ייתכן שכתוצאה מהיבלות שהיו לי במפשעה היתפתחו יבלות חיצוניות באיבר המין? ואם כן ייתכן שאני נושאת פפילומה מילדות שנים רבות לפני שהתחלתי לקיים יחסים? כיצד יכולה להתרחש הדבקה בגיל כזה? אני מודאגת מאוד ואשמח עם תענה על שאלותיי בתודה המודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדילומה

הוספת תגובה

• רציתי להוסיף..

דפנה
    11/02/2009

שבנוסף כבר כמעט שנתיים שאני סובלת ממה שהוגדר בתחילה פטרייה ע"י רופא נשים אך שום דבר לא סילק אותה משם וכבר נואשתי, בנוסף אני סובלת לעיתים מכאבי בטן תחתונה (במיוחד בזמן הוסת אך גם אחרי או בעת קיום יחסים) ויש ריח לא נעים אפילו שאני מקפידה מאוד על הגיינה דקה אחרי המקלחת כבר ישנה הופעת ריח לא נעים האם ייתכן וזה קשור לפפילומה והיא מטבאת בסיפטומים הנ"ל מעבר ליבלות?? והאם לעובדה שהפפילומה קיימת אצלי כ"כ הרבה זמן יש השפעה על הרפוי? אני ממש בלחץ וחרדה מאוד ולא מבינה אך רופא נשים לא אמר לי כלום אפילו כל פעם שהגעתי לבדיקה והתלוננתי על גרד ואי נוחות ניתן לראות את היבלות בברור ובגלל שלא התייחס גם אני לא ייחסתי חשיבות לעניין עברתי רופא והוא ישר אמר שזה קונדילומה בשניה הראשונה. נ.ב אני מעשנת כחצי קופסא ליום זה משפיע על הנגיף בדרך כלשהי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדילומה ועוד.

ד``ר שרגא וקסלר
    16/02/2009

האם ייתכן וזה קשור לפפילומה והיא מטבאת בסיפטומים הנ"ל מעבר ליבלות??
    ^^אולי אך יש מחלות נפוצות יותר שגורמות לסימנים שתארת ויש פתרון.
    והאם לעובדה שהפפילומה קיימת אצלי כ"כ הרבה זמן יש השפעה על הרפוי?
    ^^האם יש לך פפילומה?
    אני מעשנת כחצי קופסא ליום זה משפיע על הנגיף בדרך כלשהי?
    ^^כן, לרעתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדילומה

ד``ר שרגא וקסלר
    12/02/2009

1. הבנתי שיש המון סוגים של פפילומה ולא כל פפילומה שגורמת ליבלות מתפתחת לגידולים סרטניים כיצד ניתן לדעת איזה סוג פפילומה יש לי?
    &&באמצעות בדיקת PCR שבודקת DNA של הנגיפים.
    2. לאחר הטיפול וסילוק היבלות האם הנגיף נשאר
    &&לאחר טיפול ואבחון נכונים ניתן להתרפא לגמרי מן המחלה , כולל מהנגיפים וזה נבדק ב PCR.
    ומה זה אומר לגבי בן זוגי ו לגבי קיום יחסים בעתיד?
    &&בן זוגך צריך גם הוא לעבור את הבדיקות עליהן תוכלי לקרוא בפרוטרוט בכתבות שלי בנושא כאן ובאתר שלי.
    3. כיצד מסלקים את היבלות ומה הטיפול בקונדילומה?
    &&הטיפול היעיל ביותר הוא לייזר ויש לדעת איך לעשותו כדי שלא ישארו צלקות.
    4. האם ייתכן שכתוצאה מהיבלות שהיו לי במפשעה היתפתחו יבלות חיצוניות באיבר המין?
    &&כן.
    ואם כן ייתכן שאני נושאת פפילומה מילדות שנים רבות לפני שהתחלתי לקיים יחסים?
    &&יתכן
    כיצד יכולה להתרחש הדבקה בגיל כזה?
    &&יחסי מין, תחתונים, מגבות, הורדת שערות ועוד.
    אשמח לעזור לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו