צריבה או דקירה אחרי שאני משתין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה או דקירה אחרי שאני משתין
    אורי
    13/02/2009

שלום : לפני שלושה חודשים היה לי תקיפות במתן שתן אחרי זה נטלתי דיספטיל פורטה ל 10 ימים המצב שלי השתפר לחלוטין, אבל יש לי תחושה לא נעימה אחרי כל פעם שאני משתין עשיתי בדיקת תרבית ובדיקות שתן הכל יצא תקין, עשיתי גם בדיקת us דרכי השתן ובדיקת דם ureaplasma ureal וגם בו יצא הכל תקין, עכשיו האורולוג אמר לי לעשות בדיקת כלימדיה, השאלה שלי אם הבדיקה יצאה תקינה והתחושה עדיין קיימת מה זה יכול להיות, האורולוג אמר לי במקרה שתוצאות בדיקת הכלימדיה תקינות הוא לא יכול לעזור לי עוד, מה אתה ממליץ שאני אלך לרופא עור ומין או לחכות עד שזה ילך לבד, ועוד שאלה אני עוד לא מקיים יחסי מין עם החברה שלי ועוד מעט אנחנו מתחתנים אני מפחד שזה יעבור אליה אני משתדל שהכל יסתדר לפני החתונה אם אתה יכול לעזור לי אני מאוד מודה לך .... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריבה במתן שתן

ד``ר שרגא וקסלר
    16/02/2009

מה אתה ממליץ?
    שתגיע לשיחה מקיפה, לבדיקה כולל של ערמונית ולבדיקות מעבדה כולל זיבה, כלמידיה, מיקופלסמה ועוד.
    אשמח לעזור לך בתחום שבו אני עוסק למעלה מ 25 שנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו