מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מטרידה!דפנה16/02/2009
ד"ר שלום בקרתי אצל רופאת נשים לצורך לקיחת משטח פאפ סמיר בתום הבדיקה שמתי לב שהרופאה לא חבשה כפפות!! כמובן שלא ביצעה בדיקה ידינת אלא לקיחת המשטח בעזרת מכשיר פלסטיק חד פעמי ומקלון ללקיחת דגימה בלבד. לפני הבדיקה הרופאה החליפה את הנייר שעל הכיסא שנותר ממטופלת קודמת והחליפה אותו בנקי כך שאני ממש חוששת שמא חיידקים או מחלות מין אחרות עברו לידיה של הרופאה מהנייר או ממטופלות קודמות לפני שלקחה את הדגימה, מה הסיכוי להידבק כך במחלות? אני מנסה להרגיע את עצמי בכך שהיא לא נגעה בי אלא הישתמשה במכשיר הפלסטיק והמקלון אך אני ממש חוששת במיחוד לאור העובדה שבתום הבדיקה היא הישתמשה בספריי חיטוי כך שאני חוששת שכן היה מגע, אני ממש בלחץ מכך מאוד וממש מוטרדת בלי הפסקה, אף אחת לא הייתה רוצה לחטוף מחלת מין ובטח שלא מביקור אצל רופאת נשים.. האם יש סיבה לדאגה ואם כן מה ניתן לעשות?? ואם אפשר חלילה להידבק כך באיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה מטרידה
דפנה16/02/2009חשוב לציין שהשימוש בספריי החיטוי היה לידיים של הרופאה ולא לי, כך שאני לא עברתי שום חיטוי מודה לך מאוד אם תענה לשאלתי אני בלחץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מטרידה
ד``ר שרגא וקסלר16/02/2009שמתי לב שהרופאה לא חבשה כפפות!!
^^מוזר.
מה הסיכוי להידבק כך במחלות?
^^קלוש ביותר.
האם יש סיבה לדאגה?
^^לא.
אם אפשר חלילה להידבק כך באיידס?
^^לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)