פטרת חוזרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרת חוזרת
    אישה
    22/02/2009

לפני כחודשיים התחלתי לקיים יחסי מין עם בן זוגי וכבר מהפעם הראשונה הופיעה לי פיטרייה וקיבלתי טיפול ע"י נרות לנרתיק וכדור אחד לפה...לאחר הטיפול שוב קיימתי יחסי מין ושוב הופיע לי פטרייה ושוב טופלה...כששאלתי את הרופא למה חוזרת לי הפיטרייה?נתן לי תשובה לא מספקת.. לאחר הפעם השלישית בן זוגי הלך לאורולוג והסביר לו שהוא סבל פעם מקונדילומה וקיבל טיפול מתאים להסרת היבלות וכשהראה לו יבלת חדשה על איבר מינו טען הרופא שזה אינו קונדילומה... הפיטרייה לא עוזבת אותי וכמו כן יש לי כאבי גרון אך משטח הגרון היה שלילי, האם הפטרת החוזרת נגרמת לי היות והודבקתי מהקונדילומה? האם כאבי הגרון נגרמו לי היות והוא ירד לי ואחר כך נישק אותי? יש לציין שעשיתי בדיקת PAP זמן קצר לפני שקיימתי איתו יחסי מין, האם עליי להיבדק שוב? מה עליי לעשות? אני טרודה ומתוסכלת ואני לא מקבלת את התשובות הנכונות או את ההכוונה לטיפול מתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטרת חוזרת

הוספת תגובה

• פטרת חוזרת

ד``ר שרגא וקסלר
    23/02/2009

ושוב הופיע לי פטרייה
    ^^איך נקבעה האבחנה של טפריה? תרבית? מיקרוסקופ? ואולי זה לא פטריה?
    וכשהראה לו יבלת חדשה על איבר מינו טען הרופא שזה אינו קונדילומה
    ^^על בן זוגך ועליך לעבור קולפוסקופיה מקפת לכל אברי המין, פי הטבעת וסביבותם לפה ולעינים ואם אין נגעים אזי לעשות בדיקת PCR לשלול המצאות נגיפי HPV. ואם הבדיקה יוצאת תקינה אזי רוצו לעשות חיסון.
    האם הפטרת החוזרת נגרמת לי היות והודבקתי מהקונדילומה?
    ^^יכול להיות. זאת אחת הסיבות.
    האם כאבי הגרון נגרמו לי היות והוא ירד לי ואחר כך נישק אותי?
    ^^אין לדעת.
    ^^^אשמח לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו