מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטרת חוזרתאישה22/02/2009
לפני כחודשיים התחלתי לקיים יחסי מין עם בן זוגי וכבר מהפעם הראשונה הופיעה לי פיטרייה וקיבלתי טיפול ע"י נרות לנרתיק וכדור אחד לפה...לאחר הטיפול שוב קיימתי יחסי מין ושוב הופיע לי פטרייה ושוב טופלה...כששאלתי את הרופא למה חוזרת לי הפיטרייה?נתן לי תשובה לא מספקת.. לאחר הפעם השלישית בן זוגי הלך לאורולוג והסביר לו שהוא סבל פעם מקונדילומה וקיבל טיפול מתאים להסרת היבלות וכשהראה לו יבלת חדשה על איבר מינו טען הרופא שזה אינו קונדילומה... הפיטרייה לא עוזבת אותי וכמו כן יש לי כאבי גרון אך משטח הגרון היה שלילי, האם הפטרת החוזרת נגרמת לי היות והודבקתי מהקונדילומה? האם כאבי הגרון נגרמו לי היות והוא ירד לי ואחר כך נישק אותי? יש לציין שעשיתי בדיקת PAP זמן קצר לפני שקיימתי איתו יחסי מין, האם עליי להיבדק שוב? מה עליי לעשות? אני טרודה ומתוסכלת ואני לא מקבלת את התשובות הנכונות או את ההכוונה לטיפול מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת חוזרת
ד``ר שרגא וקסלר23/02/2009ושוב הופיע לי פטרייה
^^איך נקבעה האבחנה של טפריה? תרבית? מיקרוסקופ? ואולי זה לא פטריה?
וכשהראה לו יבלת חדשה על איבר מינו טען הרופא שזה אינו קונדילומה
^^על בן זוגך ועליך לעבור קולפוסקופיה מקפת לכל אברי המין, פי הטבעת וסביבותם לפה ולעינים ואם אין נגעים אזי לעשות בדיקת PCR לשלול המצאות נגיפי HPV. ואם הבדיקה יוצאת תקינה אזי רוצו לעשות חיסון.
האם הפטרת החוזרת נגרמת לי היות והודבקתי מהקונדילומה?
^^יכול להיות. זאת אחת הסיבות.
האם כאבי הגרון נגרמו לי היות והוא ירד לי ואחר כך נישק אותי?
^^אין לדעת.
^^^אשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)