הריון וטרכומונס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון וטרכומונס?
    שמוליק
    23/02/2009

שלום ד"ר נכבד, אני(גבר)חש צריבה בקצה הפין מזה 3 שובועות,התחלה באופן פתאומי.ללא קליניקה נוספת! במקביל בת זוגתי הרתה ובבדיקה שגרתית 9W אצל רופא נשים,ציינה כי פעם ביום-בבקרים יש לה הפרשות זהובות ירוקות מהנרתיק. רופא הנשים נתן לי טיפול חד -פעמי PO.TAB.PROTOCIDE 500MG*4 לקחתי את הטיפול,אך לא היה שנוי(יתכן ואני צריך ךהמשיך טיפול??) לאשתי נתן פלגי'ל 2 ביום כפול 4,אך מאחר וכתוב בכל הספרות כי בטרמסטר ראשון לא מומלץ ואנו בשבוע 9-10,חשבנו להמתין עוד שבועיים לשבוע 12-13 ואז לקחת את הטיפול. יש בעניין אי נוחות עצומה ברמה האישי. הבעיה זה מאוד מדאיגה אותי,ומדירה שינה מעיני? מה רצוי לעשות מבחינתי ומה רצוי מבחינתה מבחינה? תודה רבה, שמוליק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון וטרכומונס?

הוספת תגובה

• מחלת מין?

ד``ר שרגא וקסלר
    23/02/2009

יש כמה סיבות לצריבה ובשל ההריון אני ממליףץ להגיע לבדיקה בהקדם כדי לשלול מחלות מין העלולות לפגוע בהריון. יש טיפולים שמותר לקחת בשלב זה של ההריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו