שלום דר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דר
    hul
    28/02/2009

לאחר לפני כחצי שנה עקב צריבה בשתן קיבלתי טיפולים שונים-דוקסילין רוצפין ציפרודקס. התסימנים כברו לאחר חודש, אך מדי חודשיים שוב חוזרת צריבה (אמנם ממש לא משמעותית). לפני חודשייםן קיבלתי זטו, פלגיל ואזיטרומיצין אם אני לא טועה. בכל הזמן הזה ביצעתי בדיקות- פי סי אר שתן, משטח, נוגדנים- והכל יצא תקין, לגמרי הכל. לפני כשבועיים, החלו שוב תסמינים... צריבה, בעיקר בקצה הפין, אדמומיות ורואים שיש פצע בתוך השופכה בקצה. הייתי אצל הרופא, אין לו הרבה מה לומר, כי קיבלתי כבר ככ הרבה טיפולים.. בכל מקרה, עשיתי שוב פי סי אר שתן לזיבה כלמידיה ומיקופלזמה... אין כלום.. אני מקבל עכשיו אריתרומיצין לשבועיים דרך אגב, הפרוסטטה תקיננה לחלוטין- ביצעתי אולטרה סאונד השאלות שלי: הרופא אמר, שלפעמים קורים מקרים כאלה בגלל הרגישות שלאחר המחלה. מה גם שאני גר באזור נורא קר (המעלות מתחת לאפס).. אם לא מצאו כלוםף ומאז לא היה הרבה מין והכל היה מוגן, איך ניתן להסביר זאת? האם יש מקרים כאלה? לגבי האריתרומיצין 4 פעמים בשבועיים- מה בדיוק זה מכסה, אילו מחלות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום דר

הוספת תגובה

• צריבה בשתן

ד``ר שרגא וקסלר
    03/03/2009

איך ניתן להסביר זאת? האם יש מקרים כאלה?
    ^^ יש לבדוק את המקום ואז להשיב לך
    לגבי האריתרומיצין 4 פעמים בשבועיים- מה בדיוק זה מכסה, אילו מחלות?
    ^^המינון לא ברור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינון

hul
    03/03/2009

המינון 500 מג 4 פעמים ביום למשך שבועיים עבר שבוע, המצב השתפר בעקרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

hul
    03/03/2009

אם הטיפול אכן יעזור, תוך כמה זמן זה צריך להשפיע? לפי מה שהבנתי אריטרומיצין פועל לאט יחסית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לא ברורה

ד``ר שרגא וקסלר
    08/03/2009

אם אתה רוצה תשובה אז נא לנסח שאלה שלמה. אני לא בנוי לחפש אחורה ולקרוא שוב את כל ההיסטוריה.
    נא לפרט על איזה טיפול מדובר וכנגד מה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו