מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום דרhul28/02/2009
לאחר לפני כחצי שנה עקב צריבה בשתן קיבלתי טיפולים שונים-דוקסילין רוצפין ציפרודקס. התסימנים כברו לאחר חודש, אך מדי חודשיים שוב חוזרת צריבה (אמנם ממש לא משמעותית). לפני חודשייםן קיבלתי זטו, פלגיל ואזיטרומיצין אם אני לא טועה. בכל הזמן הזה ביצעתי בדיקות- פי סי אר שתן, משטח, נוגדנים- והכל יצא תקין, לגמרי הכל. לפני כשבועיים, החלו שוב תסמינים... צריבה, בעיקר בקצה הפין, אדמומיות ורואים שיש פצע בתוך השופכה בקצה. הייתי אצל הרופא, אין לו הרבה מה לומר, כי קיבלתי כבר ככ הרבה טיפולים.. בכל מקרה, עשיתי שוב פי סי אר שתן לזיבה כלמידיה ומיקופלזמה... אין כלום.. אני מקבל עכשיו אריתרומיצין לשבועיים דרך אגב, הפרוסטטה תקיננה לחלוטין- ביצעתי אולטרה סאונד השאלות שלי: הרופא אמר, שלפעמים קורים מקרים כאלה בגלל הרגישות שלאחר המחלה. מה גם שאני גר באזור נורא קר (המעלות מתחת לאפס).. אם לא מצאו כלוםף ומאז לא היה הרבה מין והכל היה מוגן, איך ניתן להסביר זאת? האם יש מקרים כאלה? לגבי האריתרומיצין 4 פעמים בשבועיים- מה בדיוק זה מכסה, אילו מחלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בשתן
ד``ר שרגא וקסלר03/03/2009איך ניתן להסביר זאת? האם יש מקרים כאלה?
^^ יש לבדוק את המקום ואז להשיב לך
לגבי האריתרומיצין 4 פעמים בשבועיים- מה בדיוק זה מכסה, אילו מחלות?
^^המינון לא ברור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון
hul03/03/2009המינון 500 מג 4 פעמים ביום למשך שבועיים עבר שבוע, המצב השתפר בעקרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
hul03/03/2009אם הטיפול אכן יעזור, תוך כמה זמן זה צריך להשפיע? לפי מה שהבנתי אריטרומיצין פועל לאט יחסית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לא ברורה
ד``ר שרגא וקסלר08/03/2009אם אתה רוצה תשובה אז נא לנסח שאלה שלמה. אני לא בנוי לחפש אחורה ולקרוא שוב את כל ההיסטוריה.
נא לפרט על איזה טיפול מדובר וכנגד מה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)