מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 7 חודשי סיוט שלא נגמר עקב מחלת מיןשלומי02/03/2009
לפני 7 חודשים שכבתי עם מישהי ללא קונדום כעבור שלושה שבועות הבעיות החלו כאשר הרגשתי בוקר אחד צריבה חזקה בשתן ובנוסף היתה לי במשך כשבוע הפרשה לבנה מאיבר המין, בנוסף כל האיזור גירד לי למשך מספר שבועות ורוב היום הרגשתי מעין עקיצות על איבר המין (בחלקו העליון). בכל התקופה היתה לי תחושה של בערה בתוך איבר המין ומחוצה לו והאיבר עצמו היה אדום עד אדום מאוד מהרגיל. באותם ימים עברתי בדיקות בקופ"ח מאוחדת שבו הרופאים שם הכוללים זיהימולוג,אורולוג,רופא מין ועור נתנו לי לבצע כל בדיקה אפשרית כדי לגלות באיזו מחלה נדבקתי הבדיקות כללו בדיקות: זרע, שתן, דם ובדיקה מההפרשה עצמה - כל הבדיקות שציינתי שנערכו כמה וכמה פעמים העלו תוצאות מעבדה סטריליות לחלוטין מעבר לכל הבדיקות לגילוי מחלות המין עברתי גם בדיקת hiv שיצאת שלילית כמו שאר הבדיקות, גם בביה"ח קפלן עשיתי בדיוקת לגילוי המחלה וגם שם כל הבדיקות היו תקינות וסטריליות.. כעבור שלושה חודשים בהם טופלתי בכמות מאוד גדולה של אנטיביוטיקות ובנוסף זריקה בישבן לא השתפר את מצבי והחלה בעיה נוספת כאשר החלה לכאוב לי הערמונית , לאחר ביקור אצל האורולוג הוא איבחן לי ע"י בדיקה רקטלית דלקת כרונית בערמונית על אף כל האנטיביטיקות שקיבלתי לטיפול בערמונית אף אחת לא עזרה והמשכתי לסבול מכאבים קשים מאוד באיזור הערמונית , מספר שבועות אחרי שזוהתה הדלקת בערמונית החלו התופעות הבאות כל איזור האגן והישבן כאבו ושרפו לי לי כולל הגב העליון הגב התחתון העורף ולעיתים גם הראש שרף לי ומספר שבועות הרגשתי תחושת בילבול לא מובנת אך לאחר שהוחלט לטפל בערמונית באמצעות קסטרל למשך 3 חודשים (באמצע הטיפול) וכדורים לדלקות כרוניות בגוף (בגלל תחושת השריפה בגוף) חל שיפור ניכר מאוד. היום אין לי הפרשה מאז השבוע שנדבקתי בחידק הלא ברור הזה, לאחר 5 חודשים רצופים הצריבה בשתן פסקה וחוזרת רק לעיתים רחוקות בשתן הראשוני של הבוקר הבעיה היום שאף אחד לא פותר היא שאני מרגיש ששורף לי העור בפין ובנוסף התחושה שלי באיבר המין כולל בשק האשכים לא רגילה בלשון המעטה כשאני נוגע האיבר מין אני מרגיש אותו שונה לגמרי ממה שהייתי רגיל תחושה כאילו האיזור רדום, בנוסף לכך איבר המין קשה ואני לא מדבר על נוקשות של זיקפה,, בנוסף יש לי 1-2 יבלות קטנות על הפין. לגבי השריפה בעור הרופאים אומרים שזה לא קשור לענין ושזו בעיה נירולוגית (מעולם לא היתה לי נירולוגית) ולגבי היבלות שלושה רופאים ביניהם רופא עור, אורולוג וזיהימולוג שוללים אפשרות שזו קונדילומה, שהיבלת שם הופיעה בחודש הראשון שלאחר המגע המיני ומאז נמצאת שם, הרופאים טוענים שזו סתם יבלת שתעבור. מהי דעתך על כל הנושא?לא רק בנושא היבלות. האם יש משהו שהוא חשוב שלא בדקו או שאתה ממליץ? האם לדעתך יש קשר בין המחלה שלא זוהתה לדלקת הכרונית בערמנוית? האם אפשר להגיד שהיתה מחלת מין והיא חלפה? האם להקשיב לרופאי שאומרים שאין לי יותר חידק בגוף ושאין בעיה בקיום יחסי מין ללא קונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מין
ד``ר שרגא וקסלר03/03/2009מהי דעתך על כל הנושא?
^^יתכן באמת שיש לך פרוסטיטיטיס כרונית ולזה יש להציע טיפול נוסף שלא הוצע לך. יתכן כמובן גם קונדילומה. לגבי שאר שאלותיך אני מצטער אבל הסיפור מורכב ולכן מחייב שיחה ובדיקה ולא תשובה באינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)