מולוסקום חוזר באיבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מולוסקום חוזר באיבר המין
    יוסי
    03/03/2009

שלום רב, לפני כשנה וחצי אובחן אצלי מולוסקום באזור המפשעה ואיבר המין. רופא העור שלי הסיר את הנגעים במספר טיפולים (לאחר כל טיפול חזרו והופיעו מספר נגעים עד שהעניין שכח לגמרי). מאז היתה לי שנה "שקטה" פחות או יותר (מדי כמה חודשים שמתי לב למעין נגע קטן אשר נעלם מעצמו לאחר יום-יומיים) אך בגדול נראה כי מערכת החיסון שלי התגברה על הוירוס. לפני מספר ימים קיימתי ימסי מין ולאחר כמה ימים הבחנתי בנגעים חוזרים על איבר המין (קרוב לעשרה). הנגעים נראים בדיוק כמו מה שהיה לי בפעם הקודמת. האם הנגיף נמצא אצלי בגוף ויכול להתעורר לאחר תקופה כה ארוכה (שנה וחצי כאמור)? האם מדובר בהדבקה מחדש בוריאציה אחרת של הוירוס? וחשוב מכל - כיצד ניתן להפטר מן המטרד הזה אחת ולתמיד? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מולוסקום חוזר באיבר המין

הוספת תגובה

• מולוסקום

ד``ר שרגא וקסלר
    04/03/2009

רופא העור שלי הסיר את הנגעים במספר טיפולים
    ^^מה סוג הטיפולים?
    האם הנגיף נמצא אצלי בגוף ויכול להתעורר לאחר תקופה כה ארוכה (שנה וחצי כאמור)?
    ^^כן ותיתכן הדבקות חדשה
    כיצד ניתן להפטר מן המטרד הזה אחת ולתמיד?
    ^^אין דרך אלא אם לא מורידים לך את כולם. אני לכן דואג לבדוק עם מיקרוסקופ מיוחד כדי להסיר את כולם כדי להקטין סיכויי הישנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מולוסקום

יוסי
    04/03/2009

הרופא השתמש במעין כלי ברזל ולמעשה גירד כל יבלת החוצה. לפני הטיפול נתבקשתי למרוח משחה מאלחשת על כל נגע אך חרף זאת הטיפולים היו מאד לא נעימים (בלשון המעטה). מהו סוג הטיפול שאתה עושה? האם הוא משאיר צלקות? האם הוא כואב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מולוסקום

ד``ר שרגא וקסלר
    08/03/2009

מהו סוג הטיפול שאתה עושה?
    ##אחרי הרדמה מקומית בספריי אני מטפל בלייזר
    האם הוא משאיר צלקות?
    ##לא.
    האם הוא כואב?
    ##לא ולא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו