מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מולוסקום חוזר באיבר המיןיוסי03/03/2009
שלום רב, לפני כשנה וחצי אובחן אצלי מולוסקום באזור המפשעה ואיבר המין. רופא העור שלי הסיר את הנגעים במספר טיפולים (לאחר כל טיפול חזרו והופיעו מספר נגעים עד שהעניין שכח לגמרי). מאז היתה לי שנה "שקטה" פחות או יותר (מדי כמה חודשים שמתי לב למעין נגע קטן אשר נעלם מעצמו לאחר יום-יומיים) אך בגדול נראה כי מערכת החיסון שלי התגברה על הוירוס. לפני מספר ימים קיימתי ימסי מין ולאחר כמה ימים הבחנתי בנגעים חוזרים על איבר המין (קרוב לעשרה). הנגעים נראים בדיוק כמו מה שהיה לי בפעם הקודמת. האם הנגיף נמצא אצלי בגוף ויכול להתעורר לאחר תקופה כה ארוכה (שנה וחצי כאמור)? האם מדובר בהדבקה מחדש בוריאציה אחרת של הוירוס? וחשוב מכל - כיצד ניתן להפטר מן המטרד הזה אחת ולתמיד? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולוסקום
ד``ר שרגא וקסלר04/03/2009רופא העור שלי הסיר את הנגעים במספר טיפולים
^^מה סוג הטיפולים?
האם הנגיף נמצא אצלי בגוף ויכול להתעורר לאחר תקופה כה ארוכה (שנה וחצי כאמור)?
^^כן ותיתכן הדבקות חדשה
כיצד ניתן להפטר מן המטרד הזה אחת ולתמיד?
^^אין דרך אלא אם לא מורידים לך את כולם. אני לכן דואג לבדוק עם מיקרוסקופ מיוחד כדי להסיר את כולם כדי להקטין סיכויי הישנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמולוסקום
יוסי04/03/2009הרופא השתמש במעין כלי ברזל ולמעשה גירד כל יבלת החוצה. לפני הטיפול נתבקשתי למרוח משחה מאלחשת על כל נגע אך חרף זאת הטיפולים היו מאד לא נעימים (בלשון המעטה). מהו סוג הטיפול שאתה עושה? האם הוא משאיר צלקות? האם הוא כואב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמולוסקום
ד``ר שרגא וקסלר08/03/2009מהו סוג הטיפול שאתה עושה?
##אחרי הרדמה מקומית בספריי אני מטפל בלייזר
האם הוא משאיר צלקות?
##לא.
האם הוא כואב?
##לא ולא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)