שוב המופילוס או כלמידיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב המופילוס או כלמידיה
    שי
    03/03/2009

לגבי הכלמידיה מההודעה שלי קודם מחר אני עושה בדיקת דם לכלמידיה ובכל מקרה בעוד שבועים עושה שוב תרבית זרע לחידק ההמופוליס אחרי שלקחתי ציפרודקס במשך שלושה שבועות ולא עזר לי אני לא יודע אם יש לי כלמידיה או המופילוס יש לי תחושה כאילו עקרב יושב לי על קצה הפין. אין שום סימנים ואין נוזל שיוצא מהפין ובכל זאת תחושת צריבה "מעימה עוקצנית " כזו רשמתי את כתובתך והטלפון אבל בינתים אני רוצה רק להשלים את בדיקת הזרע שוב ובדיקת הדם מחר. מה דעתך על האבחנה שלי? ובנוסף לא הבנתי מהאתר שלך- כתבת תרבית זרע -פולשנית איך בדיוק? הרי צריך רק לאונן לתוך כוס וזהו.. הבדיקה לא כואבת אני לא יכו לעשות שום בדיקה שקשורה לכאב כי אני מתעלף גם אם זה לא כואב אוביקטיבית. מה יש לך להציע בנידון? תודה רבה שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוב המופילוס או כלמידיה

הוספת תגובה

• כלמידיה?

ד``ר שרגא וקסלר
    04/03/2009

אני לא יודע אם יש לי כלמידיה או המופילוס
    ^^בדיקה פשוטה יחסית תיתן תשובה לשאלתך.
    ובנוסף לא הבנתי מהאתר שלך- כתבת תרבית זרע -פולשנית איך בדיוק?
    תרבית זרע או PCR אכן באוננות וPCR לשופכה באמצעות בדיקת שתן.גם אם אני עושה אורטרוסקופיה - הסתכלות בתוך השופכה אני מרדים עם ספריי והבדיקה אינה מורגשת.
    מה יש לך להציע בנידון?
    ^^כל הבדיקות שאני עושה אין בהן כאב!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו