מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוב המופילוס או כלמידיהשי03/03/2009
לגבי הכלמידיה מההודעה שלי קודם מחר אני עושה בדיקת דם לכלמידיה ובכל מקרה בעוד שבועים עושה שוב תרבית זרע לחידק ההמופוליס אחרי שלקחתי ציפרודקס במשך שלושה שבועות ולא עזר לי אני לא יודע אם יש לי כלמידיה או המופילוס יש לי תחושה כאילו עקרב יושב לי על קצה הפין. אין שום סימנים ואין נוזל שיוצא מהפין ובכל זאת תחושת צריבה "מעימה עוקצנית " כזו רשמתי את כתובתך והטלפון אבל בינתים אני רוצה רק להשלים את בדיקת הזרע שוב ובדיקת הדם מחר. מה דעתך על האבחנה שלי? ובנוסף לא הבנתי מהאתר שלך- כתבת תרבית זרע -פולשנית איך בדיוק? הרי צריך רק לאונן לתוך כוס וזהו.. הבדיקה לא כואבת אני לא יכו לעשות שום בדיקה שקשורה לכאב כי אני מתעלף גם אם זה לא כואב אוביקטיבית. מה יש לך להציע בנידון? תודה רבה שי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה?
ד``ר שרגא וקסלר04/03/2009אני לא יודע אם יש לי כלמידיה או המופילוס
^^בדיקה פשוטה יחסית תיתן תשובה לשאלתך.
ובנוסף לא הבנתי מהאתר שלך- כתבת תרבית זרע -פולשנית איך בדיוק?
תרבית זרע או PCR אכן באוננות וPCR לשופכה באמצעות בדיקת שתן.גם אם אני עושה אורטרוסקופיה - הסתכלות בתוך השופכה אני מרדים עם ספריי והבדיקה אינה מורגשת.
מה יש לך להציע בנידון?
^^כל הבדיקות שאני עושה אין בהן כאב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)