היי דוקטור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי דוקטור
    רונה לי
    03/03/2009

לפני כ5 חודשים הייתה לי דלקת באגן מדאיגה מאוד שעברה ברוך השם.באותה תקופה הייתי ביחסים עם שני גברים וגם מצאו אצלי סטרפטקוקס בי בנרתיק.מאז אני שומרת על עצמי אך אתמול הייתי עם גבר לאחר מגע מיני לא מוגן.אני מפחדת להגיע למצב הזה שוב לאיזה בדיקות היית מפנה אותי למצוא אם יש לי משהו .בבקשה תענה כי אני מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי דוקטור

הוספת תגובה

• בדיקות למחלות מין

ד``ר שרגא וקסלר
    04/03/2009

לאיזה בדיקות היית מפנה אותי למצוא אם יש לי משהו
    ^^אנא עייני באתר שלי ותמצאי שם חומר רב על "בדיקות למחלות מין."

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה דוקטור

רונה לי
    04/03/2009

קדם כל תודה רבה על המענה המהיר.בעקבות מה שרשמתי לך שהייתה לי דלקת באגן בזמנו ולא מצאו לי מחלת מין אלא נתנו לי להבין שזה שילוב של הסטרפטקוק עם חיידק שמגיע מן הגבר.אם זה שוב המקרה אז הרופאה שלי נתנה לי היום דאלצין 150 מ"ג למשך 5 ימים 3 פעמים ביום.האם לדעתך הטיפול מספק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלצין

ד``ר שרגא וקסלר
    08/03/2009

הרופאה שלי נתנה לי היום דאלצין 150 מ"ג למשך 5 ימים 3 פעמים ביום.האם לדעתך הטיפול מספק?
    %%מספק כנגד מה? מה האבחנה שקבעו לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו