שאלה כללית, אבל עקרונית.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה כללית, אבל עקרונית.
    איה
    15/03/2009

לפני פחות משבועיים קיימתי פעם ראשונה בחיי מגע מיני, שכלל מין אנאלי ומין וגינאלי. הגבר המדובר כבר , לטענתו, היה אשף בשניהם, ויכולתי לדעת שהוא נהנה מאוד וזרם עם העניין, בעוד שאני שימשתי רוב הזמן, כנראה, ככלי עזר עבורו, ולא יותר. העניין הוא, שאחרי שהכל נגמר והקשר נותק, התחלתי קצת לפשפש בדברים ועלו לי כמה עובדות מדאיגות מול העיניים, כמו שהוא לא החליף קונדום בין שתי צורות המגע, ויש לי עילה להאמין שבחדירה האנאלית האחרונה הוא לא שם קונדום בכלל, ודווקא בזאת הוא גמר... כמו כן, הוא מסרב לומר לי אם נבדק לאחר הבחורה האחרונה שהיה איתה לפני, וזו כפי שהבנתי, הייתה אחת ממין מזדמן, כך שההיסטוריה המחלתית שלה בגדר תעלומה. לפי ההתנהגות הלא אחראית לפני תחילת המין (הוא כמעט שכח לשים קונדום, ונאלצתי להזכיר לו כמה פעמים) אני מפחדת לחשוב מה אם לא שם איתה דבר, ומה אם הוא העביר לי משהו? במוחי מתחוללים תסריטים איומים, מה אני עושה כדי לוודא שהכל תקין כמה שיותר מהר? הרופאים הפנו לבדיקות דם, אבל אמרו שצריך לחכות כמה שבועות לפני חלק מהבדיקות, בייחוד הקריטיות, האם יש עזרים לזיהוי בשלב מוקדם יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה כללית, אבל עקרונית.

הוספת תגובה

• מחלות מין

ד``ר שרגא וקסלר
    17/03/2009

ניתן לבצע אצלי את כל הבדיקות וכבר עכשיו- מדובר על 15 מחלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו