מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס גניטלידנה23/03/2009
שלום רב, אני אשה נשואה. קיימתי יחסים מוגנים עם מישהו כמו כן קיימנו מגע אורלי. לאחר כמה ימים יצא לי פצע בשפתיים של הנרתיק. לא הבנתי מה זה עד שזה נעשה גדול ומוגלתי. רופאת נשים אמרה לי שזה הרפס. עדיין אין תוצאות של בדיקות דם ואני כבר מטופלת טיפול תרופתי ובמשחה. הטיפול נעשה באיחור של כשבוע אחרי שהפצע התחיל. בינתיים הפצע עדיין לא עבר. אני חוששת לספר לבעלי שיש לי הרפס מכיון שהוא מיד יבין שבגדתי בו. בינתיים איני מקיימת יחסים עימו. כשיעבור הפצע אוכל לקיים איתו יחסים אך אני חוששת שהוא ידבק ממני. מה עלי לעשות? כיצד אוכל להגן עליו מהדבקות? איך אדע אם הוא לא זה שיש לו את הנגיף ואולי ממנו נדבקתי למרות שזה תמוה כי אני חיה איתו כל כך הרבה שנים ולא היה לי כלום עד למפגש עם הזר ההוא. אותו בחור אמר שהיה לו הרפס מסוג 1 בשפתיים אך כבר שנה שלא היתה לו התפרצות. כמו כן לו ולאשתו אין הרפס באברי המין. מה עלי לעשות כדי להמשיך בשגרת חיי ולא להרוס את הכל? תודה על תשובתכם המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות הבדיקות מראות שאין לי הרפס
דנה27/03/2009קיבלתי את תוצאות הבדיקות היום והם מראות שאין לי הרפס.
שני רופאים שראו מה שיש לי אבחנו שזה הרפס ונתנו לי טיפול בהתאם.
בינתיים הפצע לא הבריא וגם הבדיקות מראות שזה לא הרפס.
מה זה יכול להיות?
אודה על תשובתך המהירה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס גניטלי
ד``ר שרגא וקסלר29/03/2009כשיעבור הפצע אוכל לקיים איתו יחסים אך אני חוששת שהוא ידבק ממני. מה עלי לעשות?
אין מה לעשות
כיצד אוכל להגן עליו מהדבקות?
לא תוכלי
איך אדע אם הוא לא זה שיש לו את הנגיף ואולי ממנו נדבקתי למרות שזה תמוה כי אני חיה איתו כל כך הרבה שנים ולא היה לי כלום עד למפגש עם הזר ההוא.
נכון זוהי אפשרות
מה עלי לעשות כדי להמשיך בשגרת חיי ולא להרוס את הכל?
לחיות כרגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס ובדיקות דם
דנה29/03/2009תודה על תשובתך,
הייתי אצל הרופאה והיא אמרה שהפצעים הבריאו. היא טוענת שלמרות שבדיקות הדם הראו שאין הרפס זה כן הרפס כי הפצע הבריא כתוצאה מטיפול בתרופות ובמשחה להרפס ורק בעוד חודש וחצי בבדיקות דם חוזרות ניתן יהיה לדעת בוודאות. האם זה הגיוני?
כבר חשבתי שהכל בסדר ועכשיו אני שוב לחוצה מאד.
תודה על תשובה מהירה.
דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס ובדיקות דם
ד``ר שרגא וקסלר03/04/2009ישנן בדיקות לאבחון הקרפס שאינן מצריכות המתנה של חודש וחצי.
אשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)