מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס - הדבקה וצריבה בשתןאייל28/03/2009
שלום,
בעקבות פצעים על האיבר רופא עור קבע שזה הרפס
יש לי מס' שאלות:
1.האם אחרים עלולים להדבק ממני ע"י מגע בשתן (ישיבה על האסלה אחרי שימוש שלי)?
2. יש לי צריבה חזקה בזמן מתן שתן - האם זו כתוצאה מההרפס (לפי בדיקת שתן זה לא דלקת)?
3. האם אחרי נגיעה באיבר בידיים חשופות מספיק לשתוף ידיים עם סבון כדי לא להדביק אזורים אחרים בגוף?
4. בכל הפורומים שקראתי הפצעים אמורים ליצור שלפוחית מה שלא קרה אצלי - יתכן והרופא שגה באבחנה?
בתודה מראש
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - הדבקה וצריבה בשתן
ד``ר שרגא וקסלר29/03/20091.האם אחרים עלולים להדבק ממני ע"י מגע בשתן (ישיבה על האסלה אחרי שימוש שלי)?
לא
2. יש לי צריבה חזקה בזמן מתן שתן - האם זו כתוצאה מההרפס (לפי בדיקת שתן זה לא דלקת)?
לרוב לא
3. האם אחרי נגיעה באיבר בידיים חשופות מספיק לשתוף ידיים עם סבון כדי לא להדביק אזורים אחרים בגוף?
כן.
4. בכל הפורומים שקראתי הפצעים אמורים ליצור שלפוחית מה שלא קרה אצלי - יתכן והרופא שגה באבחנה?
לא תמיד רואים את השלפוחיות ולא תמיד הן מופיעות.
מציע שתקרא כתבות שלי בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה בפין
נ.ב29/05/2009שלום לך אז ככה אני כבר בן 17 וחצי
וגודלו של הפין שלי הוא 7 סנטימטר כשה הוא רפוי
ו14 סנטימתר שהוא במצב מגורה האים זה בסדר ?
האים יש לי בעיה כל שהיא ומה אני יכול לעשות ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה בפין
ד``ר שרגא וקסלר05/06/2009הגדלים שרשמת הם תקינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)