צריבה ממושכת בנרתיק ובשלפוחית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה ממושכת בנרתיק ובשלפוחית
    ליה
    28/03/2009

שלום רב,
    אני קיבלתי כמה פעמים דלקת בנרתיק ובשתן, קיבלתי נרות ולא עזר לי אומפלוקס עזר, אחרי חודש מייד אחרי המחזור שוב צריבה חזקה וכעת גם קושי בהטלת השתן...
    בעבר לפני חודש עשיתי בדיקות תרבית לשתן ולא הייה ממצא, כמו ג כן גם תרבית וגינלית שלא נימצא דבר, אגב את המשטח עשיתי בעצמי .והעברתי אותו למעבדה.
    למרות שראיתי דלקת רירית ודביקה לא יצא כלום.
    לפני חודש הביא לי הרופא דוקסילין אחד ליום היות והבעייה חוזרת על עצמה כבר 7 או 8 פעמים.
    היות ולא לקחתי את הדוקסילין אז החלטתי לקחת היום היות וזה יום שבת, ואני לא יכולה בלי טיפול.
    היות ואני בת 53, הייתי רוצה את המלצתך לגבי טיפול רחב טווח שיחסל את הבעייה.
    במשך השנתיים האחרונות לקחתי אולי 7 פעמים אומפלוקס, העפעם אני לוקחת דוקסילין, אולי אפשר לשלב איתו משהו...
    אני ממש חסרת אונים, ברור לי שצריך להיבדק, אבל היות ורופא הנשים לא פתר לי את הבעייה, וברור לי שהנרתיק מעורב משום שכל הזמן צורב לי כבר , באחרונה ממש כרוני, והיות וכבר היתחלתי את הדוקסילין אולי תוכל לעזור לי ולהמליץ לי בבקשה.....
    PH (U) | | (
    5 *
    5.5 )
    8
    |

Nitrit (U) | | NEGATIVE
    |

Ketone (U) | | NEGATIVE
    |

Glucose (U) | | NORMAL
    |

Urobilinogen (U) | | NORMAL
    |

Bilirubin (U) | | NEGATIVE
    |

Protein (U) | | NEGATIVE
    |

Leucocytes (U) | | NEGATIVE
    |

Erythrocytes (U) | cell/µl | (
    0 *
    10 )
    10
    |

בקטריולוגיה

Urine Culture | | תרבית שלילית
    |

Vaginal Yeast Culture | | אין צמיחת שמרים
    |

Gram Stain | | .משטח גרם מתאים לפלורה נורמלית
    |

Trichomonas Vaginal | | לחץ לתוצאות
    |

Vaginal Leucocytes smear | | בודדים
    |

Vaginal culture (GO) | | לחץ לתוצאות
    |

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך אם תוכל לענות לי בדחיפות...

ליה
    28/03/2009

במקומות שכתוב ללחוץ על תוצאות לא היה ממצא, ברור גם שלבדיקת כלמדיה זו לא הדרך לקבל תוצאות , וזאת מפני שהפקידה הביאה לי לעשות את המשטחים.
    ובכל זאת אני לא עומדת בקצב הגלגל של דלקת בנרתיק צריבה דלקת בשלפוחית השתן, אומפלוקס, שקט עד המחזור בא, מייד בסיומו שוב מתחילה החגיגה....
    אני ממש זקוקה לעצתך ובדחיפות, אגב לפני כחודשיים שלושה קיבלתי מטרוג'יל 4 פעמים ביום למשך 10 ימים .....אחריו את המחזור ושוב .....חוזר חלילה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קיבלתי דגובה...לא קיבלתי דגובה..

ליה
    29/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה דילגו עלי?

ליה
    30/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבה ממושכת בנרתיק ובשלפוחית

ד``ר שרגא וקסלר
    03/04/2009

סליחה שדילגתי על שאלתך.

אני קיבלתי כמה פעמים דלקת בנרתיק ובשתן,
    ^^מה היו תוצאות הבדיקות של השתן ושל הנרתיק?
    בעבר לפני חודש עשיתי בדיקות תרבית לשתן ולא הייה ממצא, כמו ג כן גם תרבית וגינלית שלא נימצא דבר, אגב את המשטח עשיתי בעצמי .והעברתי אותו למעבדה.
    ^^אני עושה בדיקות שלא עושים בקופח והן מדוייקות יותר.
    לפני חודש הביא לי הרופא דוקסילין אחד ליום
    ^^המינון הנכון הוא 2 ליום ל 10 ימים אך לפני שאני מדבר על טיפול יש צורך לדייק באבחון.

אולי תוכל לעזור לי ולהמליץ לי בבקשה.....
    ^^אשמח לעזור לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו