מבולבלת ומודאגת גם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת ומודאגת גם
    דורית
    29/03/2009

שלום!
    לפני שבוע ימים אבחן אצלי רופא עור (על ידי הסתכלות חפוזה) , הרפס באיבר המין. לאחר שהתלוננתי על אי נוחות קלה.הוא רשם לי כדורים ומישחה.
    למחרת היום ביקרתי אצל רופא נשים שטען כי אין לי בכלל הרפס ושהוא ממליץ לא לקחת את הכדורים שנרשמו לי. גם הוא- ע"י הסתכלות חפוזה. טען שאין ממה לקחת תרביות כי הכל נקי ומדובר בנימי דם בלבד.
    כמובן שאני מעדיפה את אבחנתו:) אבל איני בטוחה בה.
    השאלה היא מה עושים מכאן...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת ומודאגת גם

הוספת תגובה

• הרפס

ד``ר שרגא וקסלר
    29/03/2009

ניתן לדעת בבדיקת מעבדה פשוטה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על איזה בדיקות מדובר

רינת - שוב.
    30/03/2009

שלום ותודה על תשובתך
    עם זאת לא ממש ברור לי:
    ענית שניתן לדעת בבדיקת מעבדה פשוטה.
    למי עלי לפנות מכאן?
    מאחר וביקרתי אצל רופא בשר ודם- עור ומין! שבחר שלא לשלוח אותי לשום בדיקה וטביעת העין שלו הספיקהב ומאז אני על אנטיביוטיקה . מי אמור לתת לי הפניה? רופא עור ומין? אבל אני מחוייבת אליו עד סוף הירבעון והוא לא שלח. לכן אני פונה לכאן. האם עלי לראות
    רופא נשים?
    האם זו בדיקה שאני יכולה לקחת גם כשההתפרצות עובדת? או שעליהם לקחת דגימה מהשלפוחיות.
    מכיוון שאם כך עלי לחכות להתפרצות נוספת.
    תודה ויום נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על איזה בדיקות מדובר

ד``ר שרגא וקסלר
    03/04/2009

מדובר על בדיקת PCR שאינה נעשית בקופ"ח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו