טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני שלחתי שאלה ביום שבת..ובתשובה שלך אמרת לי צריך להסיר אותם..איך להסיר? תרופה?ליזר? או למרוח משהוא?? ואהם לקיים יחס מין (מוגן)זה משפיע עלי או על הבחורה? ואם אתה מכיר איזה מרפאה באזור חיפה נא לשלוח כתובת.תודה לך על הכל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מצטער שכבר שאלתי הרבה..רק אני מבולבל ולא יכול לדעת מה לעשות הייתי במרפאה אתמול בחייפה ליעוצ וטיפול מחלות מין ואמר לי הרופא שזה לא הולך לבד אתה צריך לפנות לרופא עור צריך טיבול אצל רופא עור..רופא עור אמר לי שזה ילך לבד.. (אחרה ששניהם ראהו את זה)?רופא של חיפה אמר שזה קונדילומה ורופה העור אמר לי זה סוג של וירוס...מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד