מין אוראלי בטוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין אוראלי בטוח
    ...
    28/04/2009

ידוע שמין אוראלי מספק חלק נכבד מהמשחק המקדים לסקס, ישנם אפילו מחקרים שבנות שמקיימות משחק מקדים "סמלי" לא נהנות בסקס.
    רציתי לדעת אם יש דרך לקיים מן אוראלי בצורה בטוחה גם לבחורה (לבעלי הרפס בשפתיים)? אני יודע שהדרך הבטוחה לגבר היא קונדום האם קיימת דרך בטוחה גם לאישה? אני מדבר על נטילת כדורים כמה ימים לפניי, משחות או דברים בסגנון.
    שאלה נוספת, יש לי הרפס שפתיים, כיצד אפשר לבצע נשיקה בלי סיכויי הדבקה? אם אפשר
    ומה אחוזי ההדבקות מהרפס שפתיים להרפס 2 באיברי המין במין אוראלי?

ואם לא קיימת דרך האם יש לך עצה איך בכל זאת אפשר לקיים משחק מקדים ללא מין אוראלי?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מין אוראלי בטוח

הוספת תגובה

• מין אוראלי בטוח

ד''ר נפתלי צוקר
    28/04/2009

לקיים מן אוראלי בצורה בטוחה גם לבחורה לבעלי הרפס בשפתיים אפשרי עם קונדום.
    לגבי האישה - איני יודע ולא מכיר שיטה של נטילת כדורים כמה ימים לפניי, משחות או דברים בסגנון.
    אפשר לבצע נשיקה בלי סיכויי הדבקה אם היא על הלחיים ולא על השפתיים. הסיכוי להדבקות בהרפס בזמן מחלה פעילה הוא 25%.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אוראלי בטוח

...
    28/04/2009

קראתי באיזשהו מקום שחיסון להרפס 2 נמצא במחקר אתה יכול לאמת את זה? ואם כן יש לך הערכת זמן שהחיסון יצא ומה יהיו עלויותיו?

ובקשר למערכות יחסים.. נדפקתי? אני לא יכול לנשק חברה/אישה בלי סיכויי הדבקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אוראלי בטוח

ד``ר שרגא וקסלר
    04/05/2009

אכן עובדים על חיסון להרפס. הלו"ז לא ידוע.
    לרוב האוכלוסיה יש הרפס אז מה הבעיה שלך??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו