מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קודילומהמשה03/05/2009
קודילומה האם זו מחלה מין שישנה גם אצל הגבר וגם אצל האשה התופעה בערך לםני שלושה חודשים הופיע אצלי [הגבר] פיצעון קטן באשכים כמו חתיכת בשר . יש לציין שאצלי יש כבר שנים בלוטות שומן שהוסרו בניתוחון לפני כשבוע הייתי אצל רופר עור ונתן לי תמיסה בשם קונדילוקס האם זה עוזר וכמה זמן זה אמור לעבור . ואמר שאשתי זריכה לעבור בדיקה אצל רופא נשים א .כמה זמן לוקח עד שזה נרפא .ב האם להמשיך אחרי שבוע של טיפול בתמיסה .ג האם אפשדר לקיים יחסי מין בתקופה הזאת ממתין לתשובה דחופה ביותר תודה משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודילומה
ד``ר שרגא וקסלר04/05/2009קודילומה האם זו מחלה מין שישנה גם אצל הגבר וגם אצל האשה?
^^כן
לפני כשבוע הייתי אצל רופר עור ונתן לי תמיסה בשם קונדילוקס האם זה עוזר? וכמה זמן זה אמור לעבור?
^^עוזר חלקית. הטיפול היעיל ביותר הוא הלייזר.
כמה זמן לוקח עד שזה נרפא?
^^מנסיוני אחרי מספר טיפולי לייזר זה עובר.
האם אפשדר לקיים יחסי מין בתקופה הזאת?
^^לא מומלץ כי אתה מדבק. יחסי מין ניתן לקיים אחרי גמר טיפול ואחרי שתשובת PCR חוזרת תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)