מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהצוקי07/05/2009
הי, אני די חדשה בקיום יחסי מין ויש לי שאלה שאולי תראה מטופשת...
לפני יומיים שכבתי עם בחור הוא שם קונדום ולמרות שעשינו כמה תנוחות הוא עדיין נשאר עם אותו קונדום. האם הזרע שלו שנשפך לקונדום לא יכול לצאת ולחדור אל הנרתיק? ירדתי לו ויכול להיות שבעלתי קצת נוזל האם יכול להיות שעלה לי החום מזה?
הנרתיק הוא אזור מאוד אינטימי ורגיש האם קיום יחסים לאורך שעתיים עלול לגרום למקום להיות רגיש ולאזור לפתח איזו תגובה אלרגית?
כי יום למוחרת הבחור הזה נעשתי חולה עם צמרמורות וחום וכאב גוף ויכול להיות שזה בכלל לא קשור אליו אבל אולי לא נזהרתי מספיק.
האם אחרי כל חדירה צריך לשטוף את המקום? כל כמה זמן צריך להחליף קונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד``ר שרגא וקסלר11/05/2009הקונדום מגן בפני הריון ביעילות של 70-90%. תוארו תגובות אלרגיות ללטקס של הקונדום.
קונדום יכול לשמש בתפקידו ליחסי מין חד פעמיים. תוכלי לקרוא על הקונדום בכתבות שלי שמתפרסמות כאן וכן באתר שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)