מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בשק האשכיםמתן13/05/2009
שלום, אני היום נער בן 17 ובערך בגיל 13 הופיעו לי על שק האשכים כתמים בהירים , בהתחלה חשבתי שזה אולי נגרם כתוצאה מגירוד יתר באזור אבל הכתמים נשארו אותו דבר מאז ולא מראים סימן של העילמות, הדבר המטריד בהם זה המראה אין לי שם רגישות או משהו כזה זה פשוט נראה כאילו יש לי כתמים באזורים שונים על שק האשכים.
בנוסף לכך האם צריך להיות מסביב לאשך השמאלי "חוטים עבים" ? אני לא זוכר מאיזה גיל שמתי לב שיש לי את זה או אם בכלל נולדתי עם זה אבל לא מצאתי שום מידע שהחוטים האלה אמורים להיות שם וזה קצת מדאיג אותי. במיוחד אחרי מקלחת זה מרגיש כמו וריד נפוח שמתחבר אל האשך השמאלי שלי, היה לי שם כאב חד פעמי בעבר אבל מאז זה לא חזר על עצמו אבל עדיין הגושיות באשך השמאלי שלי דיי מדאיגה אותי.
אני מאוד ביישן בנוגע לאיבר המין שלי ואולי תגובה מרופא תעזור לי לקבל החלטה מה לעשות, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בשק האשכים
ד''ר נפתלי צוקר17/05/2009לפנות להבדק לא ניתן להגיב בלי לראות במה מדובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)