בעיות בשק האשכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בשק האשכים
    מתן
    13/05/2009

שלום, אני היום נער בן 17 ובערך בגיל 13 הופיעו לי על שק האשכים כתמים בהירים , בהתחלה חשבתי שזה אולי נגרם כתוצאה מגירוד יתר באזור אבל הכתמים נשארו אותו דבר מאז ולא מראים סימן של העילמות, הדבר המטריד בהם זה המראה אין לי שם רגישות או משהו כזה זה פשוט נראה כאילו יש לי כתמים באזורים שונים על שק האשכים.
    בנוסף לכך האם צריך להיות מסביב לאשך השמאלי "חוטים עבים" ? אני לא זוכר מאיזה גיל שמתי לב שיש לי את זה או אם בכלל נולדתי עם זה אבל לא מצאתי שום מידע שהחוטים האלה אמורים להיות שם וזה קצת מדאיג אותי. במיוחד אחרי מקלחת זה מרגיש כמו וריד נפוח שמתחבר אל האשך השמאלי שלי, היה לי שם כאב חד פעמי בעבר אבל מאז זה לא חזר על עצמו אבל עדיין הגושיות באשך השמאלי שלי דיי מדאיגה אותי.
    אני מאוד ביישן בנוגע לאיבר המין שלי ואולי תגובה מרופא תעזור לי לקבל החלטה מה לעשות, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בשק האשכים

הוספת תגובה

• בעיות בשק האשכים

ד''ר נפתלי צוקר
    17/05/2009

לפנות להבדק לא ניתן להגיב בלי לראות במה מדובר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו