חשש להדבקות באיידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להדבקות באיידס
    רוסניור
    22/05/2009

לפני כשבועיים נפגשתי עם בחור, קיימנו יחסי מין אוראליים אך ללא חדירה. ביום שלאחר מכן ראיתי שבעת שהוא "עשה לי ביד" הוא פצע לי את איבר המין בכמה מקומות בצורה שטחית. ככל הנראה הוא גם מצץ לי אחרי שהוא פצע אותי.
    יומיים לאחר המפגש איתו היתה לי מחלת חום שכללה חולשה רצינית, כאב גרון, חום (בשיאו 38.5). מחלה זו עברה לאחר כ-3 ימים. בימים האחרונים (כאמור שבועיים אחרי המקרה) תקפה אותי מחלה נוספת, הכללה כאב גרון שעבר אחרי יום והוחלף בשיעול, נזלת וחולשה.

רציתי לדעת אם אלו תסמינים היכולים להעיד על כך שנדבקתי באיידס והאם הסבירות להדבקה ממנו גבוהה?

תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש להדבקות באיידס

הוספת תגובה

• חשש להדבקות באיידס

ד``ר שרגא וקסלר
    27/05/2009

איידס לא מופיע כל כך מהר.
    האם הבחור נשא HIV?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא שידוע לי

רוסניור
    27/05/2009

למיטב ידיעתי הוא לא נשא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא שידוע לי

ד``ר שרגא וקסלר
    05/06/2009

אם אינו נשא אז לך לא צריכה להיות בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו