אוראופלזמה+מיקופלסמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוראופלזמה+מיקופלסמה
    טלי
    24/05/2009

לפני מספר שבועות ביקרתי אצל רופא נשים של קופ"ח, הרופא איבחן בקטריאל וגינוזיס ללא תרבית אלא על סמך התבוננות בלבד, בנוסף לא נתן טיפול לבן הזוג (למרות שקראתי בפורומים אחרים שבעיה זו מאובחנת בתרבית וגם מומלץ לטפל בבן הזוג). נטלתי את התרופה שניתנה לי אך לא היה שום שינוי. (או ייתכן שהיה שיפור מינורי בכמות ההפרשה אך לא בכאב ואז אחרי קיום יחסי מין בפעם הראשונה אחרי הטיפול הכל חזר לקדמותו).
    חזרתי אל הרופא והוא שוב ביצע בדיקה וסירב לעשות בדיקות מעבדה, הפעם הוא איבחן אוראופלזמה מיקופלסמה בביטחון מלא ונתן לי מרשם לדוקסיציקלין.
    אני מתלבטת האם ליטול שוב אנטיביוטיקה על סמך איבחון שכזה (שגורמת לי לרוב לשלשולים ופטריה) או לחפש חוו"ד נוספת.
    אציין שהסימפטומים הם הפרשה צהבהבה סמיכה, כאב לא חריף ואי נוחות בעת קיום יחסי מין וצריבה מידי פעם.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוראופלזמה+מיקופלסמה

הוספת תגובה

• אוראופלזמה+מיקופלסמה

ד``ר שרגא וקסלר
    27/05/2009

לא אוכל להגיע לאבחנה ומימלא לטיפול רק על סמך תאורייך. יש צורך בשיחה ובבדיקה. אשמח לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו