בדיקות למחלות מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות למחלות מין
    לי
    02/06/2009

שלום רב,
    ביקשתי מהחבר שלי לעשות בדיקות לכל מחלות המין אבל הרופא שלו בקופ"ח נתן לו רק כמה בדיקות דם. ממה שהבנתי זה לא מספק כדי לדעת אם הוא נושא את הוירוס שגורם לסרטן צוואר הרחם. לחברה שלי לאחרונה גילו תאים טרום סרטניים ולכן אני רוצה לדעת שהוא לא ידביק אותי בוירוס. האם יש דרך לדעת האם הוא נושא את הוירוס? ואיך עושים בדיקה מקיפה מספיק למחלות מין?
    תודה רבה
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות למחלות מין

הוספת תגובה

• בדיקות למחלות מין

ד``ר שרגא וקסלר
    05/06/2009

זה פשוט לעשות בדיקות לכל מחלות המין. חלק מהבדיקות נעשות על שתן, חלק על הפרשת צואר ונרתיק וחלק בבדיקת דם.אשמח לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת לשאלה, ומרחיבה

ליל
    09/06/2009

גם אני ביקשתי מחברי לעבור בדיקת דם.

יש לי שתי שאלות נוספות:
    איזה רופא אמור לתת הפניה לבדיקות הדם (מספיק רופא משפחה או שיש צורך ברופא עור(או כל רופא אחר?)
    והאם הרופא מפנה לכל סוגי הבדיקות שציינת, או שיש לבקש זאת ממנו במפורש?

אשמח לתשובתך.
    יום נפלא
    ליל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת לשאלה, ומרחיבה

ד``ר שרגא וקסלר
    11/06/2009

כל רופא ואת צריכה לבקש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו