מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהדניאל14/06/2009
מספר ימים אני מרגיש צמרומרות ועייפות ללא חום בכלל .
יש גם כאבים בפין ויש תכיפות במתן שתן כולל לפעמים כאב בבטן התחתונה .
אני תמיד משתמש בקונדומים ביחסי המין .
נבדקתי על ידי רופא משפחה נעשו לי בדיקות דם ושתן תרבית והכל נמצא תקין בהחלט .
מה יכולה להיות הסיבה למיחושים אלה ולתפועות שכאלה .
אורלוג אמר לי שיכול להיות שמדובר באבן בשתן אבל הצמרמורת לא ברורה לו .
אשמח אם תאמר לי במה המדובר לדעתך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
דניאל14/06/2009קראתי באינטרנט על אבנים בשתן או בכליות וזה מה שהיה כתוב
"אבני כליות הן בדרך כלל אסימפטומתיות עד שהאבן חוסמת את דרכי השתן והתוצאה תהיה כאב שמקרין מהמותן. ייתכנו גם בחילות, הקאות, עצבנות, כאב עמום, דם בשתן, צמרמורות ובמקרים של זיהום גם חום. במקרים מסוימים אין תסמינים עד אשר מופיע דם בשתן. כמות הדם המופיע אינה משמעותית, ויכולה להיות בגודל מיקרוסקופי."
האם לדעתך זמ מה שיש לי ?
[עריכה] טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
ד''ר נפתלי צוקר15/06/2009במקרה זה לרוב יש דם או כדוריות אדומות בשתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה
ד''ר נפתלי צוקר15/06/2009יש בדיקות נוספות לברור העניןם שאינן תרביות או בדיקות דם והכוונה לבדיקות PCR לוודא שאינך נושא מחלות נוספות.האם נשללה דלקת כבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
דניאל17/06/2009כיצד בודקים את עניין דלקת בכבד ? אם זה בבדיקת דם מה שמו של הערך הרפואי הרשום בבדיקות דם כיצד הוא נקרא בלעוזית ?
ומה עליי לעשות כדי לבדוק זאת ?
מהי בדיקת pcr שציינת ? האם היא נעשית גם בקופות החולים השונות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
ד``ר שרגא וקסלר21/06/2009דלקת כבד בודקים בבדיקת דם.
PCR זו בדיקת DNA* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)