מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקביל לשעורה בעיןדודו26/06/2009
כל הבדיקות שעשיתי , שלילי. בקצה אבר המין ( ביו העור היבש לרטוב - מקביל לריס שבעין )
הגבול בינהם נמרח... לא נעים בהליכה. כל פעם שאני לוקח אנטיביוטיקה זה עוזר , לא עד הסוף.
פעם נתנו לי supran זה ממש העלים את הבעיה. אין אפשרות להשיג...
מה לעשות ? זה ממש מוריד לי את הביטחון. למרות שאמרו לי שזה לא מחלת מין.
( למה אנטיביוטיקה לפעמים עוזרת ? ) יכול להיות שלקחתי יותר מידי אנטיביוטיקה בחיים שלי.
אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקביל לשעורה בעין
ד``ר שרגא וקסלר29/06/2009אלו בדיקות עשית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות כלליות - לא יכול לציין
דודו29/06/2009איזה בדיקות עלי לעשות ? מיד אלך לעשות . ( אם יש מקום שעושים את כולן במכה אחת מיד אני בא.
הבעיה שלי מאוד מינורית , כרגע. ברגע שאני מקיים הרבה יחסי מין ( יש לי אחת בלבד ) זה בולט יותר. שוב אני מבסיר , הגבול בין העור היבש לרטוב בקצה הפין נמרח. רק על צד שמאל. ואנטיביטוקה
עוזרת , לא תמיד .
בקיצור , איזה בדיקות לבצע והיכן ניתן לבצע אותן מידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחכתי לומר תודה
דודו29/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה בדיקות לעשות ?
דודו12/07/2009איזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה בדיקות לעשות?
ד``ר שרגא וקסלר19/07/2009בשלב ראשון אני ממליץ על קולפוסקופיה שזוהי בדיקה מיקרוסקופית שנותנת תשובה על המקום. אשמח לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)